Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σύρος: Ιδρυτικό μέλος της 17 Νοέμβρη παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα

Σύρος: Ιδρυτικό μέλος της 17 Νοέμβρη παραλίγο να πνιγεί στη θάλασσα

Από βέβαιο πνιγμό σώθηκε ένα ιδρυτικό μέλος της 17 Νοέμβρη στη Σύρο και συγκεκριμένα στην παραλία του Γαλησσά. Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Ιδρυτικό μέλος της 17 Νοέμβρη είναι ο λουόμενος, η ζωή του οποίου κινδύνεψε σοβαρά όταν κολυμπούσε στην παραλία του Γαλησσά στη Σύρο.

O ναυαγοσώστης έσωσε από βέβαιο πνιγμό τον 63χρονο λουόμενο, ο οποίος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Σύρου.

Ο 63χρονος ο οποίος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, είναι γνωστός στο πανελλήνιο από τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος.

Είχε συλληφθεί το καλοκαίρι του 2002, ενώ κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια εκρηκτικών και οπλοκατοχή. Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη και μετά την αποφυλάκισή του δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές.

Την περίοδο αυτή κάνει διακοπές στην Σύρο και το μεσημέρι της Τετάρτης είχε το ατυχές περιστατικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι καλά στην Υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: cyclades24.gr 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις