Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νύχτα τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στα Γιάννενα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ώρες τρόμου και αγωνίας, έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τα ξημερώματα στο χωριό Βασιλικό Πωγωνίου, όταν 3 κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν. Ήταν 3:30 τα ξημερώματα, όταν οι άγνωστοι δράστες που φορούσαν γάντια και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, διέρρηξαν την πόρτα του σπιτιού των ηλικιωμένων, εισέβαλαν στον χώρο και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και κοσμήματα.

Οι δύο ηλικιωμένοι, ένας 84χρονος άνδρας και η σύζυγος του 78 ετών, ξύπνησαν από τον θόρυβο , πετάχτηκαν από το κρεβάτι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους 3 κακοποιούς.

Όπως κατήγγειλαν στην αστυνομία, ο ένας με την απειλή ενός σουγιά τους ακινητοποίησε, ενώ οι συνεργοί του έψαχναν το σπίτι. Οι άγνωστοι δράστες δεν δίστασαν να αφαιρέσουν από το λαιμό της ηλικιωμένης, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό. Επίσης, άρπαξαν 1.500 ευρώ, που εντόπισαν σε ένα συρτάρι καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η αστυνομία από τα ξημερώματα, κάνει έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των 3 κακοποιών, οι οποίοι όπως κατήγγειλαν οι ηλικιωμένοι, μιλούσαν με δυσκολία τα ελληνικά και θεωρείται βέβαιο, πως ήταν Αλβανοί.

Οι κάτοικοι του χωριού έχουν αναστατωθεί, καθώς την νύχτα της 14ης Ιανουαρίου ,με ανάλογο τρόπο άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν και λήστεψαν δύο αδελφές μέσα στο σπίτι τους, ενώ το ίδιο βράδυ, έγινα, διαρρήξεις σε άλλα 4 σπίτια του χωριού.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε