Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο «εκτελεστής του Σατανά»: Μία δολοφονία και δύο επιθέσεις

Ο «εκτελεστής του Σατανά»: Μία δολοφονία και δύο επιθέσεις

Σκότωσε, τρομοκράτησε αλλά και αποπειράθηκε να δολοφονήσει άλλον έναν αθώο άνθρωπο. Κι όλα αυτά μετά από εντολή του Σατανά, όπως τουλάχιστον ο ίδιος ισχυρίστηκε στις αστυνομικές αρχές, που κατάφεραν να φτάσουν στη σύλληψη του.  

Ο 40χρονος άνδρας που ομολόγησε τη δολοφονία του 58χρονου Αλβανού εργάτη στην περιοχή Κάριανη Καβάλας πριν από ένα χρόνο, βρίσκεται πίσω και από άλλες έκνομες ενέργειες. Τον Αύγουστο του 2020 σκότωσε τον αλλοδαπό σε έναν ελαιώνα. Εκεί τον είχε οδήγησε με το ζόρι προκειμένου, όπως του είχε πει, να του κλαδέψει τις ελιές.  

Ο 40χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε τον 58χρονο στον ελαιώνα τοποθέτησε πάνω από το άψυχο σώμα του κλαδιά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Κάτι ανάλογο προσπάθησε να κάνει και στη Θεσσαλονίκη όταν πυροβόλησε εναντίον ενός άνδρα. Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ενήργησε ύστερα από αίτημα του Σατανά.    

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου άνδρα

«Πέσαμε όλοι από τα σύννεφα. Κανένας μας δεν μπορεί να φανταστεί όλα αυτά που έκανε και λέει ότι τον έβαλε ο Σατανάς να τα κάνει. Τη δολοφονία του 58χρονου Αλβανού την έκανε πέρσι τον Αύγουστο» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας Κάριανης Καβάλας, Δημήτρης Βερούκας και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Τον είχε βρει στον δρόμο, τον έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του με το ζόρι και τον πήγε στα χωράφια με τις ελιές. Όχι τα δικά του. Σε χωράφια που ανήκουν σε άλλον τον πήγε. Φαίνεται ότι τον χτύπησε, τον σκότωσε και τον άφησε εκεί. Έριξε και κάποια κλαδιά τριγύρω του και έφυγε. Ακουγόταν στο χωριό ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά ποιος το περίμενε να φτάσει σε αυτό το σημείο;» 

Ο πρόεδρος της κοινότητας, δείχνει το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 58χρονος

Στο στόχαστρο όμως του 40χρονου είχε μπει κι ένα συγχωριανός του. Τον περασμένο Ιούνιο πυροβόλησε εναντίον του σπιτιού του 40χρονου Πέτρου Σότσου. Και τότε την εντολή για την ενέργεια του αυτή την πήρε και πάλι από τον Σατανά.   

«Στις 30 Ιουνίου 2020, στις 3 τα χαράματα και ενώ κοιμόμασταν και εγώ και η γυναίκα μου και τα 2 ανήλικα παιδιά μου ακούσαμε έναν δυνατό κρότο. Βγήκαμε στο σαλόνι και είδαμε ότι μας πυροβόλησε κάποιος δύο φορές στο παράθυρο. Ο ένας κάλυκας σταμάτησε στο κούφωμα και ο άλλος μπήκε μέσα. Είμαστε μια φιλήσυχη οικογένεια, δεν έχουμε πειράξει κανέναν. Δεν γνωρίζαμε ποιος να ήθελε να μας κάνει κακό”, λέει στο newsit.gr, o Πέτρος Σότσος.

Συνεχίζοντας προσθέτει: «Τρομοκρατηθήκαμε. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες και μέσα από κάμερες παρατήρησαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο και μετά από μερικές μέρες τακτοποιήθηκε. Όταν τον βρήκε η Αστυνομία είχε πάλι ότι τον είχε στείλει ο διάβολος. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να διάλεξε εμένα. Τώρα ενημερώθηκα ότι τον συνέλαβαν για φόνο που διέπραξε πέρσι. Εμείς ακόμα δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το σοκ». 

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις