Τοπικά Νέα

Ο μακαρίτης έκρυβε πάνω από 1,5 εκατομμύριο μέσα σε… τάπερ και συρτάρια!

"Σταγόνα στον ωκεανό" αποδείχθηκαν τα 2.000 ευρώ που βρέθηκαν στην τσέπη συνταξιούχου υψηλόβαθμου στελέχους του ΟΣΕ, όταν άφησε την τελευταία του πνοή, σε καφενείο της Θεσσαλονίκης. H συνέχεια αποδείχθηκε... τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!

Σύμφωνα με το Cretalive, ο άνδρας που ζούσε μόνος του και δεν είχε κοντινούς συγγενείς, πέθανε από παθολογικά αίτια.
Οι φίλοι του γνώριζαν ότι είχε κάποιο κομπόδεμα και μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε… υποσχεθεί στον λογιστή του, ότι θα ήταν ο κληρονόμος του.

Αυτό όμως που αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι πήγαν στο σπίτι αναζητώντας τη διαθήκη ή τα βιβλιάρια καταθέσεων του εκλιπόντος, τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Όπως λέγεται, μέσα σε τάπερ, πατάρια και συρτάρια του σπιτιού εντοπίστηκαν – ούτε λίγο, ούτε πολύ – ενάμιση εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά και 350 χιλιάδες ευρώ σε χρυσές λίρες!

Πηγή: CretaLive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα