Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο παίκτης reality που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης σπάει τη σιωπή του – «Ήταν ηλιθιότητα, ήμουν σε απόγνωση»

Ο παίκτης reality που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης σπάει τη σιωπή του – «Ήταν ηλιθιότητα, ήμουν σε απόγνωση»

Λύνει τη σιωπή του και μιλά στο newsit.gr, ο γνωστός παίκτης reality ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 36χρονος πρώην παίκτης reality συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 01.11.2022 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας μετά απο συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του, βρέθηκε σε ειδική κρύπτη του πορτ μπαγκάζ, ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 235 γραμμαρίων.

Ο ίδιος  μιλώντας στο newsit.gr αναφέρει πως ήταν απερίσκεπτος και πως έκανε ό,τι έκανε γιατί ήταν σε απόγνωση και χρειαζόταν χρήματα.

«Όλο αυτο που έκανα έγινε τελείως απερίσκεπτα. Χωρίς να το σκεφτώ καθόλου. Χρειαζόμουν κάποια χρήματα, καθώς ήμουν σε απόγνωση. Κάποιος που γνώριζα, μου ζήτησε να μεταφέρω ναρκωτικά, χωρίς όμως να ξέρω ότι πρόκειται για τόσο μεγάλη ποσότητα. Αν γνώριζα δεν θα τολμούσα ποτέ να το κάνω. Μου είχε υποσχεθεί ότι θα μου έδινε 1.000 ευρώ και το δέχτηκα για να μπορέσω να εξοφλήσω και εγώ κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είχα. Ήμουν σε απόγνωση καθώς και λόγω του καταστήματος που διατηρώ είχα κάποια χρέη, είχα και με το σπίτι κάποιες υποχρεώσεις και είχα ανάγκη τα χρήματα. Αυτό που έκανα ήταν μεγάλη ηλιθιότητα. Νόμιζα ότι ήταν μια πολύ μικρή ποσότητα για συγκεκριμένο άνθρωπο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα τελείως απερίσκεπτος με το αυτοκίνητο μου χωρίς να τρέχει τίποτα. Δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω εγώ απο αυτά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Ήταν τρομερό λάθος. Τους εμπιστεύτηκα. Τον ήξερα αυτόν που το έκανε αλλά όχι πολύ καλά».

Όπως είπε, ο ίδιος σαν άτομο δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και δεν κάνει χρήση.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Ούτε καπνίζω, ούτε καπνίζω, πόσο μάλλον να έχω σχέση με ναρκωτικά. Ίσως να ήθελε κάποιος να μου την στήσει, να είμαι θύμα μιας πλεκτάνης αλλά δεν μπορώ να το γνωρίζω σίγουρα. Τώρα το λάθος μου το πληρώνω και ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια μου. Δεν είμαι κανένας έμπορος ναρκωτικών σε καμία περίπτωση. Έμπλεξα χωρίς λόγο».

Άυριο Παρασκευή ο 36χρονος αναμένεται να βρεθεί και να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης.

Στο newsit.gr μίλησε και ο δικηγόρος του 36χρονους, Γιώργος Τζήκας, λέγοντας πως ο εντολέας του δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και πως είναι επί της ουσίας εξιλαστήριο θύμα.

«Τον εντολέα μου τον γνωρίζω προσωπικά πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Έχει λευκό ποινικό μητρώο. Κάθε υπόθεση ναρκωτικών δεν είναι ίδια. Θυματοποιούνται πολλές φορές άτομα όπως ο εντολέας μου, που εκτελούν τέτοιου είδους μεταφορές προκειμένου να εξυπηρετήσουν μεγάλα κεφάλια, τα οποία και ποτέ δεν συλλαμβάνονται. Η οικονομική κατάσταση του εντολέα μου δεν είναι καθόλου καλή. Πρέπει να αποσυνδεθεί το όνομα του απο αυτή την πράξη. Αν το έκανε συστηματικά όλο αυτό τότε δεν θα είχε χρέη και δεν θα ήταν σε αυτή την οικονομική κατάσταση που είναι σήμερα. Ήταν μία παρένθεση σε έναν καθόλα σύννομο βίο. Ο άνθρωπος είναι βιοπαλαιστής. Πάντοτε δούλευε πολύ και δεν έκανε πλούσια ζωή».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις