Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

ΟΑΣΘ: Αντίδραση για τον ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου από επιβάτη που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

ΟΑΣΘ: Αντίδραση για τον ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου από επιβάτη που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Το βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του οδηγού στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε την αντίδραση του ΟΑΣΘ. Τις εικόνες κατέγραψαν επιβάτες που κάθονταν λίγο πιο πίσω, στο λεωφορείο

 «Απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα» χαρακτηρίζει τα φαινόμενα βίας, όποια και αν είναι η αφορμή, η διοίκηση του ΟΑΣΘ και εκφράζοντας τη στήριξή της, στους εργαζόμενους του οργανισμού, καλεί το επιβατικό κοινό να συμμορφώνεται με τις διατάξεις και τους νόμους που αποφασίζουν τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.  

Αφορμή για τη σημερινή ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, στάθηκε το χθεσινό περιστατικό της επίθεσης επιβάτη σε οδηγό του ΟΑΣΘ, όταν ο δεύτερος, κάνοντας τη δουλειά του, του απηύθυνε μια απλή σύσταση να φορέσει μάσκα, όπως υποχρεούνται όλοι όσοι μετακινούνται με την αστική συγκοινωνία.

Οι δυο τους δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια, με τους υπόλοιπους να παρακολουθούν έντρομοι και κάποιοι να καταγράφουν το περιστατικό. Ο επιβάτης έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον οδηγό πως θα τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι που κρατούσε! Οι άλλοι επιβάτες φώναζαν στον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες για να κατέβουν.

«Οι οδηγοί και το λοιπό προσωπικό του οργανισμού, βρίσκονται στις θέσεις τους για να λειτουργεί η συγκοινωνία στη Θεσσαλονίκη και συνεπώς η συμβολή τους θα πρέπει να εκτιμάται από όλους», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις