Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΟΑΣΘ: Παραιτήθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιάννης Ρεντζεπέρης

ΟΑΣΘ: Παραιτήθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιάννης Ρεντζεπέρης

Ο Γιάννης Ρεντζεπέρης παραιτήθηκε από εντεταλμένος σύμβουλος του ΟΑΣΘ. Η παραίτηση του εγκρίθηκε από το δ.σ στη χθεσινή συνεδρίαση.

Με την παραίτηση Ρεντζεπέρη, που εκτελούσε και καθήκοντα γενικού διευθυντή, απόλυτος άρχων του ΟΑΣΘ μένει ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος Γιώργος Σκόδρας αφού είναι το μόνο μέλος του δ.σ. με εκτελεστικό ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρεντζεπέρης, παραιτήθηκε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς είναι υπεύθυνος μεγάλης ελληνικής τεχνικής εταιρείας για τη βόρειο Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ωστόσο παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Μένει να δούμε πως και ποιοι θα μοιραστούν τις αρμοδιότητες που είχε ο κ. Ρεντζεπέρης και αν εκτελεστικές αρμοδιότητες θα δοθούν και σε άλλο μέλος της διοίκησης ή αν ο μόνος και απόλυτος εκτελεστικός και, κατ’ επέκταση απόλυτο “αφεντικό” θα είναι ο κ. Σκόδρας.

Το θέμα της ανάθεσης εκτελεστικών αρμοδιοτήτων και σε νέο άτομο αφορά τη γενική συνέλευση, αλλά στον κρατικό ΟΑΣΘ αφορά ουσιαστικά τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις