Τοπικά Νέα

Οι διαμαρτυρίες των συνδικαλιστών έφεραν… λουκέτο και ανεργία

Στο δρόμο 29 υπάλληλοι εστιατορίου - Κατηγορούν τους συνδικαλιστές που έκαναν κάθε μέρα διαμαρτυρίες έξω απ΄το μαγαζί και οδήγησαν τον επιχειρηματία σε απόγνωση!

Αφορμή για τις συγκεντρώσεις, ήταν η απόλυση ενός εργαζομένου από το εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος λέει ότι τον έδιωξαν όταν διαμαρτυρήθηκε για καθυστερήσεις της μισθοδοσίας αλλά κι επειδή δεν πήρε δώρο Πάσχα.
Το σκηνικό έξω από το εστιατόριο άρχισε να γίνεται πολεμικό… Σε καθημερινή βάση υπήρχαν εκεί συνδικαλιστές με πανό που διαμαρτύρονταν για την απόλυση. Οι πελάτες λιγόστεψαν ενώ και οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να κάνουν παράπονα.
Αποτέλεσμα; Το μαγαζί έκλεισε, στέλνοντας στην ανεργία όχι έναν αλλά… 29 εργαζόμενους.
Τώρα, οι -άνεργοι πλέον- υπάλληλοι του εστιατορίου έχουν κρεμάσει πανό στη τζαμαρία του μαγαζιού, με το οποίο διαμαρτύρονται για τη στάση των συνδικαλιστών που αντί να τους βοηθήσουν, τελικά τους έστειλαν… στο δρόμο!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα