Site icon NewsIT

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο με… προπηλακισμούς

16.08.2011 | 23:44
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ γιόρτασαν τον Δεκαπενταύγουστο με… προπηλακισμούς

Επιμένουν οι αγανακτισμένοι πολίτες και δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους ούτε στα πανηγύρια!

Φραστική επίθεση δέχθηκαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκης και ο βουλευτής Χρ.Μαγκούφης.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Καρχιμάκης έγινε στόχος αγρότη στο χωριό Μαρωνιά της Σητείας, τόπο καταγωγής του. Το επεισόδιο έγινε στη διάρκεια του τοπικού πανηγυριού, στο οποίο συμμετείχε και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. O ίδιος ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε διαπληκτισμός, όχι όμως και χειροδικία.

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε το Σάββατο στην Κυλλήνη, σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, όπου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Αποδοκιμασίες και για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Καλαμπάκα, στο ετήσιο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στο χώρο δημοτικού σχολείου της Αγναντιάς.

Ο κ. Μαγκούφης απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: “Το να μας αποδοκιμάζουν ακόμα και το να μας γιαουρτώνουν είναι σημάδια της Δημοκρατίας” δικαιολογώντας μ`αυτήν την φράση τους συγκεντρωμένους. “Eίναι φυσιολογικές οι όποιες διαμαρτυρίες αυτό τον καιρό από τους πολίτες που περνούν δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα”, συνέχισε ο ίδιος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version