Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Έχασε γυναίκα και γιο από κορονοϊό και δεν άντεξε

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα: Έχασε γυναίκα και γιο από κορονοϊό και δεν άντεξε

Συγκλονίζει την Καβάλα η οικογενειακή τραγωδία που κορυφώθηκε με την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου αγρότη. Ο άνδρας αυτός έχασε από κορονοϊό, μέσα σε λίγους μήνες, τη γυναίκα και τον γιο του. Και δεν άντεξε την απώλεια.

Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν η γυναίκα του αγρότη από την Καβάλα νόσησε από κορονοϊο. Άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από την Covid-19, τον Νοέμβριο. Λίγες μέρες μετά, στις 9 Δεκεμβρίου, πέθαινε, επίσης από κορονοϊό, ο 44χρονος γιος τους, που ήταν ιερομόναχος στη Χαλκιδική.

Από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή και ο γιος του, ο αγρότης κατέρρευσε. Παρά τις προσπάθειες της κόρης του, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τη θλίψη του. Και την Πέμπτη (24.06.2021) εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως έμεινε για λίγο μόνος του, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του.

«Είχε δύο γεγονότα δυσάρεστα στη ζωή του. Έχασε τη ζωή της η γυναίκα του, αρρώστησε από κορονοϊό τον Οκτώβριο και πέθανε τον Νοέμβριο. Και στις 9 Δεκεμβρίου πέθανε και ο γιος του στα 44 του χρόνια, επίσης από κορονοϊό. Ο γιος του ήταν ιερομόναχος στη Χαλκιδική. Σε απόσταση 20 ημερών έχασε και τους δυο ανθρώπους του από κορονοϊό», περιγράφει συντετριμμένος στο newsit.gr ο αδερφός του χαροκαμένου αγρότη.


Ο 44χρονος ιερομόναχος, γιος του άτυχου αγρότη

Όπως λέει, «από εκείνη την στιγμή και μετά τον πήρε από κάτω τον αδελφό μου. Δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος. Από μέσα τον βασάνιζε όλο αυτό. Δεν το άντεχε. Όταν πέρασε ο χειμώνας, άρχισε να δείχνει λίγο καλύτερα, αλλά τελευταία είχε πέσει πάλι».

Τον τελευταίο καιρό, δεν ήθελε να φάει, δεν ήθελε τίποτα. Στις αρχές της εβδομάδας, η κόρη του τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί δεν τον κράτησαν.  «Του είπαν να επισκεφτεί ψυχολόγο», λέει ο αδερφός του.

Την Τετάρτη, ο ηλικιωμένος αγρότης πήγε ξανά γιατί δεν ήταν καλά. Όπως επέστρεψε και πάλι σπίτι του. Όταν την Πέμπτη η κόρη του τον άφησε για λίγη ώρα μόνο του «βρήκε την ευκαιρία και κρέμασε ένα σχοινί σε μια αποθήκη που είχε και εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του».

Ο αδερφός του αυτόχειρα περιγράφει και τη σοκαριστική στιγμή που η γυναίκα βρήκε τον πατέρα της νεκρό. Όταν γύρισε σπίτι, λέει, τον έψαχνε παντού. Τον βρήκε εκεί όπου είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του, κάλεσε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν δυστυχώς αργά.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις