Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλυμπος: Χασισοφυτεία μαμούθ θα απέφερε κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ – Χειροπέδες σε δύο Αλβανούς

Όλυμπος: Χασισοφυτεία μαμούθ θα απέφερε κέρδη δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ – Χειροπέδες σε δύο Αλβανούς

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Όλυμπο. Βρέθηκαν πάνω από 5.000 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ συνελήφθησαν δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι ήταν σε εξέλιξη από την προηγούμενη εβδομάδα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Όλυμπο, στα όρια των Νομών Λάρισας – Πιερίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό συνολικά 5.052 δενδρυλλίων κάνναβης που θα απέδιδαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ συνελήφθησαν, επίσης, δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής.

Στην επιχείρηση της αστυνομίας – σημειώνει το larissanet.gr – συμμετείχαν πάνω από 120 αστυνομικοί, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, χρειάστηκε δίωρη ανάβαση σε κακοτράχαλα μονοπάτια για να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λόγω του δύσβατου της περιοχής είχε επιστρατευτεί ελικόπτερο για την μεταφορά των δενδρυλλίων που ξεριζώθηκαν.

Την Τρίτη (20.09.2022) στο Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη φυτεία που εντοπίζει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 2.100 δενδρυλλίων κάνναβης τον Αύγουστο σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις