Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Όνειρό τους μία μπάλα – Έκκληση για τα παιδιά του πολέμου από τους εθελοντές

Όνειρό τους μία μπάλα – Έκκληση για τα παιδιά του πολέμου από τους εθελοντές

Παιδικές τροφές, είδη κουζίνας και κουβέρτες πρόσφεραν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας στις 85 οικογένειες προσφύγων που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας «Πέτρας Ολύμπου».

Κάτοικοι της Πιερίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και συγκέντρωσαν διάφορα είδη, τα οποία μεταφέρθηκαν, με δύο τρέιλερ, στην Πέτρα Ολύμπου και μετά από συνεννόηση με την στρατιωτική διεύθυνση της δομής, διανεμήθηκαν στις οικογένειες που μένουν στο κέντρο φιλοξενίας.

Τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας συζήτησαν με τους εκπροσώπους των προσφύγων της δομής και συμφώνησαν, κατά την διάρκεια λειτουργίας του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου», 450 παιδιά, ηλικίας 3 έως 10 ετών, να επισκεφτούν τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και να φιλοξενηθούν στο πλαίσιο των πρωινών εκδηλώσεων του Χωριού, από 19 έως 22 Δεκεμβρίου 2016.

Μάλιστα, επειδή τα παιδιά ζήτησαν από τους εθελοντές να τους βρουν μπάλες, η Ομάδα Δράσης απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει κάποια μεταχειρισμένη μπάλα ποδοσφαίρου, μπάσκετ ή βόλεϊ και θέλει να την δωρίσει, να την πάει στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης (καθημερινά 09:00 – 21:00).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε