Τοπικά Νέα

Ώρες αγωνίας για 12χρονο από τη Σύρο

Κρίσιμες ώρες για ένα 12χρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από το ποδήλατο του...

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Όπως αναφέρει το syrosnews.gr το αγόρι χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε επειγόντως με ελικόπτερο από τη Σύρο στην Αθήνα.

Το παιδί τραυματίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν έκανε ποδήλατο στο δρόμο της Λαλακιάς και έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη στο οδόστρωμα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή καθώς είχε ένα ιδιαίτερα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι.

Του έγινε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι υπήρχε αιμάτωμα στο εγκέφαλο και κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, που έφτασε στη Σύρο αργά το βράδυ και μετέφερε το 12χρονο αγόρι στο νοσοκομείο πάιδων “Αγία Σοφία”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα