Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ορεστιάδα: Ο στρατιωτικός στον ανακριτή για βιασμό ανήλικου παιδιού – Η απόφαση για το θύμα

Ορεστιάδα: Ο στρατιωτικός στον ανακριτή για βιασμό ανήλικου παιδιού – Η απόφαση για το θύμα

Ανάστατη η Ορεστιάδα από την υπόθεση που κινητοποίησε την αστυνομία. Ο στρατιωτικός συνελήφθη και μαζί του, ο 14χρονος που μετά το ραντεβού τους, προσπάθησε να τον ληστέψει…

Ο στρατιωτικός στην Ορεστιάδα κατηγορείται ότι παγίδεψε ένα 14χρονο παιδί και το βίασε σε αποθήκη, μετά από ραντεβού που έκλεισαν στο διαδίκτυο. Ο ανήλικος συνελήφθη γιατί λίγο αργότερα προσπάθησε να ληστέψει τον 25χρονο, για να πάρει το κινητό του τηλέφωνο. Ο βιασμός του παιδιού και η απόπειρα ληστείας κρατούν ανάστατο τόσο το στρατόπεδο που υπηρετούσε ο στρατιωτικός, όσο και την τοπική κοινωνία που γνώριζε τον μαθητή Γυμνασίου.

Με τις κατηγορίες ασελγών πράξεων κατά ανηλίκου και προσέγγισης ανηλίκου μέσω διαδικτύου, ο στρατιωτικός από την Ορεστιάδα οδηγείται σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου, στον Ανακριτή του Στρατοδικείου Ξάνθης. Η υπόθεση αφορά το περιστατικό του Σαββάτου 1 Απριλίου του 2023 όπου συνελήφθησαν και οι δυο.

Στο μεταξύ ο ανήλικος που πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα του Ανακριτή στην Ορεστιάδα, αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως προκαλούν αναστάτωση. Ο βιασμός και η απόπειρα ληστείας προκαλούν σοκ τόσο στο στρατόπεδο που υπηρετούσε ο 25χρονος, όσο και στην τοπική κοινωνία, καθώς πολλοί γνώριζαν το 14χρονο παιδί, που επίσης συνελήφθη.

Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Έκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού, ο 25χρονος σηκώθηκε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Όταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να βουτήξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός τραυματισμένος ειδοποίησε την αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις