Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Οργισμένη η πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: “Έφυγε” μέσα σε λίγες ώρες

Οργισμένη η πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό: “Έφυγε” μέσα σε λίγες ώρες

Ένας άνθρωπος υγιέστατος, που δεν κάπνιζε και γυμναζόταν. Η οικογένεια του 35χρονου από τη Θεσσαλονίκη που πέθανε από κορονοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, δεν μπορεί να κρύψει την οργή της.

Ο 35χρονος ζούσε στη Θεσσαλονίκη με τη γυναίκα του και τη μόλις 18 μηνών κορούλα τους. Ήταν υγιέστατος, δεν κάπνιζε, ήταν γυμνασμένος, είπε η πεθερά του μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (22.04.2020) στον ΣΚΑΙ. «Μας άφησαν αβοήθητους» πρόσθεσε εξοργισμένη και λέγοντας πως ο γαμπρός της πέθανε λίγες ώρες αφού το τρίτο τεστ για κορονοϊό βγήκε θετικό, ενώ τα δυο προηγούμενα ήταν αρνητικά.

Click4more Κορονοϊός: Τα τελευταία λόγια του 35χρονου στον παππού του (video)

«Την Παρασκευή το βράδυ είχε ρίγος. Το Σάββατο έκανε πυρετό πρωί και βράδυ, 38αρια», είπε η γυναίκα, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτους» τους ανθρώπους που απαντούν στις κλήσεις στον ΕΟΔΥ. «Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Το κράτος μας έχει αφήσει αβοήθητους», είπε.  

Ο άτυχος 35χρονος δεν είχε τα τυπικά συμπτώματα που προκαλεί ο κορονοϊός. Δεν είχε, σύμφωνα με την πεθερά του, ούτε βήχα, ούτε δύσπνοια, ούτε πονούσε στο στήθος. Το μόνο που είχε ήταν πυρετός, το οποίος ήταν ανάμεσα στο 38,5 και το 38,7 και ανεβοκατέβαινε.

«Περπατώντας μπήκε στο νοσοκομείο»

Τη Μεγάλη Τετάρτη, πια, ο 35χρονος αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. «Περπατώντας μπήκε, με 38 πυρετό και οξυγόνο 95», είπε η πεθερά του. Τα δυο τεστ που του έγιναν, την Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή ήταν αρνητικά. Η αξονική που έκανε τη Μεγάλη Παρασκευή, όμως, έδειξε βαριά πνευμονία.

Click4more Απολύμανση στην γειτονιά του 35χρονου που πέθανε από κορονοϊό (pics)

«Τα μεσάνυχτα μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι θα διασωληνωθεί στη ΜΕΘ γιατί η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Τη Δευτέρα μετά τις 17:00 του έκαναν το τρίτο τεστ και βγήκε θετικός και το ίδιο βράδυ πέθανε. Μέσα σε 5-6 ώρες πέθανε», τόνισε η πεθερά του άτυχου άνδρα.

Όπως υποστήριξε, όταν διαπιστώθηκε ότι ο γαμπρός ήταν θύμα του κορονοϊού, τους ειδοποίησαν ότι θα τους στείλουν γιατρό για να κάνουν το τεστ όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του. Αλλά μέχρι σήμερα, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Ακούστε όσα είπε η πεθερά του 35χρονου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις