Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Όταν η Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά βρέθηκε στο “στόχαστρο” αναρχικών και συλλογικοτήτων [pics, vid]

Όταν η Ιωάννα Μπιλίση – Χρουσαλά βρέθηκε στο “στόχαστρο” αναρχικών και συλλογικοτήτων [pics, vid]

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με τον θάνατο της πρώην προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, της Ιωάννας Μπιλίση – Χρουσαλά. Η γνωστή συμβολαιογράφος είχε βρεθεί στο στόχαστρο σφοδρών αντιδράσεων δεχόμενη επίθεση από αντιεξουσιαστές αλλά και από άλλες συλλογικότητες.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2016, αναρχικοί έκαναναν “ντου” στο γραφείο της κ. Μπιλίση – Χρουσαλά, διαμαρτυρόμενοι για τους πλειστηριασμούς. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του γραφείου και αποχώρησαν.

Διαμαρτυρία με… αυγά

Η κ. Μπελίση – Χρουσαλά βρέθηκε στο “μάτι του κυκλώνα” μετά από τις κατηγορίες εναντίον της για υπεξαίρεση 500.000 ευρώ από το Δημόσιο. Έτσι,στις 15 Δεκεμβρίου του 2017 όπου θα μιλούσε στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, φοιτητές συγκεντρώθηκαν απ’ έξω.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πέταξαν αβγά στο κτίριο που φιλοξένησε την εκδήλωση, επί της οδού Εθνικής Αμύνης, αποδοκίμασαν όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση, ενώ δεν έλειψαν κάποιες μικρο-εντάσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά από μιάμισυ ώρα κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή και διαλύθηκαν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις