Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Παξοί: Σβήνουν οι ελπίδες για τους αγνοούμενους της ναυτικής τραγωδίας! Άκαρπες οι έρευνες στο Ιόνιο [pics]

Παξοί: Σβήνουν οι ελπίδες για τους αγνοούμενους της ναυτικής τραγωδίας! Άκαρπες οι έρευνες στο Ιόνιο [pics]

Θλίψη για τη ναυτική τραγωδία που άφησε πίσω νεκρούς, τραυματίες και ανθρώπους που αγνοούνται στα παγωμένα νερά. Οι έρευνες που ξεκίνησαν το πρωί ήταν άκαρπες…

Είκοσι άνδρες και μία γυναίκα βρίσκονται μεταξύ των διασωθέντων μεταναστών του ναυαγίου που σημειώθηκε χθες το πρωί, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών, ενώ την ίδια ώρα τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων του ναυαγίου που μέχρι τώρα φτάνουν τους δώδεκα μεταξύ αυτών δέκα άνδρες και δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωση των μεταναστών του ναυαγίου, που αρχικά είχε δηλωθεί από τους ίδιους ότι φτάνουν τους πενήντα, παραμένουν άκαρπες. Οι ελπίδες για τους αγνοούμενους της ναυτικής τραγωδίας σβήνουν.

Οι διασωθέντες και οι σωροί των άτυχων μεταναστών μεταφέρθηκαν στην Πρέβεζα. Το τραγικό ναυάγιο αφήνει πίσω του ακόμη πολλά ερωτηματικά για το σημείο αναχώρησης των μεταναστών και τον προορισμό τους, αν μεταξύ τους υπήρχαν διακινητές καθώς και πόσα 24ωρα βρισκόταν στοιβαγμένοι στο μοιραίο σκάφος.

Οι έρευνες, συνεχίζονται υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης στην περιοχή, με τη συνδρομή περιπολικών σκαφών των Λιμενικών Αρχών Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πρέβεζας, Λευκάδας, Παξών και Συβότων, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και ομάδων εθελοντών διασώσεων.

Πηγή ΦΩΤΟ: epirus-tv

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις