Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2018: Η selfie της απόλυτης ευτυχίας – Είδε τα αποτελέσματα και προσπαθούσε να το πιστέψει [pics, vid]

Πανελλήνιες 2018: Η selfie της απόλυτης ευτυχίας – Είδε τα αποτελέσματα και προσπαθούσε να το πιστέψει [pics, vid]

Οι Πανελλήνιες έχουν και φέτος ιστορίες που σαρώνουν το διαδίκτυο. Σε μία από αυτές, πρωταγωνίστρια είναι η γλυκιά Αρετίνα Στεφανή…

H μαθήτρια του 6ου ΓΕΛ Λαμίας, Αρετίνα Στεφανή κατόρθωσε το… ακατόρθωτο στις φετινές Πανελλήνιες: Βαθμολογήθηκε με 100 από τον Α΄ βαθμολογητή και 98 από το Β΄ βαθμολογητή, στο ιδιαίτερα απαιτητικό μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών κατεύθυνσης που έχει τον υψηλότερο συντελεστή στη θεωρητική κατεύθυνση.

Το κορίτσι από τη Λαμία, που «χτύπησε» κορυφή στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, με το εντυπωσιακό 20άρι στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών μιλά για τα συναισθήματα της, τους παράγοντες που βοήθησαν στην επιτυχία της αλλά και για τα όνειρά της. «Θέλω να ακολουθήσω τη Νομική, γιατί θα μου δώσει την ευκαιρία να κάνω πραγματικότητα ένα στόχο μου. Να βοηθώ ανθρώπους να βγαίνουν από το σκοτάδι στο φως…» δηλώνει η ίδια αφήνοντας μας σίγουρους πως θα τα καταφέρει αφού ήδη απέδειξε ότι με τη θέληση και την προσπάθεια οι στόχοι τελικά μπορούν να κατακτηθούν όσο δύσκολοι και αν φαντάζουν.

Η αριστούχος Αρετίνα Στεφανή

Η Λαμιώτισσα με το απόλυτο "20" στα Αρχαία, Αρετίνα Στεφανή, μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας!

Η Λαμιώτισσα με το απόλυτο "20" στα Αρχαία, Αρετίνα Στεφανή, μας αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας!

Gepostet von Lamianow.gr am Mittwoch, 4. Juli 2018

Ο Βασίλης Καρανάσιος που κέρδισε το δικό του στοίχημα

Με 19.466 μόρια ο Βασίλης Καρανάσιος από τη Λαμία αρίστευσε στις φετινές Πανελλήνιες και μας αποκαλύπτει τον τρόπο που τον οδήγησε στην επιτυχία. Ο Βασίλης πέτυχε μία από τις καλύτερες επιδόσεις σε όλη την Ελλάδα, γράφοντας 19,6 Φυσική, 19,8 Χημεία, 20 Βιολογία και 18 Έκθεση. Με τα μόρια που συγκέντρωσε εκπληρώνει το μεγάλο του στόχο, που είναι η Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ο ίδιος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γονείς του, τους καθηγητές του 5ου Λυκείου Λαμίας και τους καθηγητές του Φροντιστηρίου του για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τόσο στον γνωστικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα.

«Δημιούργησα σωστές υποδομές από τις μικρότερες τάξεις του Γυμνασίου, ενώ στην Γ’Λυκείου συνέχισα με οργανωμένη, ποιοτική και πειθαρχημένη μελέτη. Αξιοποίησα πλήρως την βοήθεια των καθηγητών του σχολείου καιτου φροντιστηρίου. Στερήθηκα το αγαπημένο μου polo, όμως άξιζε τον κόπο!

Αυτό που προσωπικά προτιμώ να επισημάνω στους μαθητές, οι οποίοι πρόκειται να βιώσουν την ίδια εμπειρία είναι η ανυπολόγιστη αξία της ενασχόλησης, όποτε είναι δυνατόν, με αντικείμενα που ανυψώνουν την ψυχολογία και «γεμίζουν τις μπαταρίες» σας, περιθωριοποιώντας για κάποιες στιγμές το διάβασμα» λέει ο ίδιος.

Πηγή: lamianow.gr, lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις