Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2023: Θρίαμβος στις Σέρρες για δίδυμα αδέρφια – Οι πρώτες δηλώσεις τους

Πανελλήνιες 2023: Θρίαμβος στις Σέρρες για δίδυμα αδέρφια – Οι πρώτες δηλώσεις τους

Τα δίδυμα αδέρφια από τις Σέρρες όχι μόνο κατάφεραν να περάσουν σε Πανεπιστήμια, αλλά ήταν εκείνα που ήρθαν πρώτα στην πόλη τους, στη μάχη των Πανελληνίων…

Διπλή χαρά για μια οικογένεια στις Σέρρες, αφού δύο δίδυμα αδέρφια κατάφεραν να θριαμβεύσουν στις Πανελήνιες εξετάσεις, συγκεντρώνοντας πάνω από 19.000 μόρια το καθένα. Η Δήμητρα Μπούσιου συγκέντρωσε 19.350 μόρια και ο Παναγιώτης Μπούσιος που συγκέντρωσε 19.010 μόρια.

«Χρειάζεται μεθοδευμένο διάβασμα από την αρχή της χρονιάς και οργάνωση αφού ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν πρέπει να υπάρχουν κενά», είπε η Δήμητρα στην ΕΡΤ, με τον αδερφό της, Παναγιώτη να προσθέτει πως οι Πανελλαδικές χρειάζονται «πρόγραμμα, διάβασμα και στήριξη από καθηγητές και οικογένεια».

Τα δύο αδέρφια προετοιμάστηκαν με μαθήματα στο Φροντιστήριο, όπου πήγαιναν αμέσως μετά το σχολείο, με τον χρόνο να είναι περιορισμένος και το διάβασμα αρκετό. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Παναγιώτης φυσικά και έκαναν και τις εξόδους τους αλλά «με μέτρο».

Όσο για τις σχολές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, για την Δήμητρα είναι η Στρατιωτική Ιατρική, ενώ για τον Παναγιώτη, το Πολυτεχνείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις