Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Παράσυρση 21χρονης στην Θεσσαλονίκη: «Σε λατρεύω άγγελε μου» – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας στο σημείο της τραγωδίας

Παράσυρση 21χρονης στην Θεσσαλονίκη: «Σε λατρεύω άγγελε μου» – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας στο σημείο της τραγωδίας

Συγκλονίζουν τα λουλούδια, τα κεράκια και τα μηνύματα που αφήνουν φίλοι και συγγενείς στο σημείο που βρισκόταν η 21χρονη λίγο πριν προσπαθήσει να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο και παρασυρθεί από τον 26χρονο.

Η είδηση του θανάτου της 21χρονης φοιτήτριας συγκλόνισε το πανελλήνιο και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια της. Συγκινεί το μήνυμα που άφησε σε κάρτα η μητέρα της 21χρονης και μαζί με λίγα λουλούδια τοποθέτησε στο σημείο που περπάτησε για τελευταία φορά το κορίτσι της. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Καλό ταξίδι πανέμορφη μου στα πέρατα του σύμπαντος. Σε λατρεύω άγγελε μου. Η πιο περήφανη μαμά του κόσμου».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το βράδυ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης των οργάνων της 21χρονης φοιτήτριας.

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων του παιδιού της και να χαρίσει ζωή σε συνανθρώπους της μέσα από τον χαμό της.

Σύμφωνα με πηγές αναμένονται ειδικά κλιμάκια από το νοσοκομείο Ωνάσειο και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς θα παραμείνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διενεργούνται μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.

Ήδη έχουν γίνει οι απαιτούμενες εξετάσεις προ της λήψης μοσχευμάτων, οπότε και θα προχωρήσει η φάση της λήψης. Αναμένεται να ακολουθήσει και άλλη διαδικασία εξετάσεων, όπως είθισται, μετά τη λήψη, ώστε να κριθεί ποια όργανα είναι τελικά κατάλληλα προς μεταμόσχευση ώστε να γίνουν οι επεμβάσεις στους συμβατούς λήπτες.

Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις