Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρέλαση 25 Μαρτίου – Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες πολιτικών και συνθήματα για τη Μακεδονία [pics, video]

Παρέλαση 25 Μαρτίου – Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες πολιτικών και συνθήματα για τη Μακεδονία [pics, video]

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη. Η εμφάνιση των επισήμων στην εξέδρα ανέβασε τους τόνους…

Παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρέλαση και για τους υποψηφίους των επερχόμενων εκλογών, οι οποίοι παρίστανται στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν από κοντά πολιτικά και στρατιωτικά τμήματα.

Κατά την άφιξή τους πάντως υπήρξαν αποδοκιμασίες από μερίδα του κόσμου. “Αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι ελληνική” φώναξαν κάποιοι που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.

Πολίτες οι οποίοι βρίσκονται μακριά από την εξέδρα των επισήμων φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και αποδοκιμάζουν τους πολιτικούς και κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος.

Σε ότι αφορά τους υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης, το “παρών” στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης δίνουν οι Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Πέτρος Λεκάκης, Χάρης Αηδονόπουλος, Βασίλης Μωυσίδης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μοίρασε μάλιστα πλαστικά σημαιάκια σε όσους βρίσκονταν στην εξέδρα.

Yp 6.jpg

yp 5.jpg

yp 4.jpg

yp 3.jpg

yp 2.jpg

Yp 1.jpg

Πηγή: thesstoday.gr, thestival.gr, wepost.gr

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις