Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου στη Νάξο: Μία και μοναδική μαθήτρια παρέλασε στον Απόλλωνα

Παρέλαση 25ης Μαρτίου στη Νάξο: Μία και μοναδική μαθήτρια παρέλασε στον Απόλλωνα
Φωτογραφία naxostimes.gr

Ο παραλιακός οικισμός του Απόλλωνα Νάξου έδωσε και φέτος μια διαφορετική νότα στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, καθώς στην παρέλαση συμμετείχε μόλις μία μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού και ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ακόμα δεν πάει σχολείο.

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά και η 25η Μαρτίου γιορτάστηκε σε αυτόν τον οικισμό της Νάξου με όλες τις τιμές. Όπως αναφέρει το naxostimes.gr, η Εφραιμίνα, η μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, κράτησε την ελληνική σημαία και παρέλασε μπροστά στους συγχωριανούς της ενώ τη συνοδεύει η μικρή Ιωάννα, που ακόμα δεν πάει σχολείο.

Το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, έδωσε φέτος και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Ευδοκία Κατσάνη, η οποία απέδωσε τιμές στο μνημείο των ηρώων ενώ η μαθήτρια κατέθεσε στεφάνι.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, το δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, παρά το γεγονός ότι σε αυτό τα τελευταία χρόνια ο μέγιστος αριθμός των παιδιών δεν έχει ξεπεράσει τα τέσσερα, λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις παρελάσεις του.

Η Ευραιμίνα φέτος θα τελειώσει την Ε΄ Δημοτικού και όπως όλα δείχνουν, όταν του χρόνου αποφοιτήσει από το Δημοτικό σχολείο του Απόλλωνα, εάν δεν αποφασίσουν άλλοι γονείς να στείλουν εκεί τα παιδιά τους, το σχολείο θα κλείσει.

Φωτογραφίες: naxostimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις