Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

«Παρέλαση» Ferrari στην Κέρκυρα [pics]

«Παρέλαση» Ferrari στην Κέρκυρα [pics]
φωτό από Facebook: Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας

Στην Κέρκυρα βρίσκονται από χθες το απόγευμα οι «πριγκίπισσες» της ασφάλτου, του Ferrari Club της Ιταλίας, Passione Rossa, που γιορτάζει τα 20 του χρόνια.

Μετά την Πάτρα οι «εκθαμβωτικές» Ferrari «άνοιξαν» χθες τα γκάζια τους στους κεντρικούς δρόμους της Κέρκυρας, εντυπωσιάζοντας στη μικρή παρέλαση, τους μικρούς και μεγάλους, ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένεται να ανοίξει η αυλαία του επίσημου road show, στον κεντρικό πεζόδρομο της Ευγ. Βουλγάρεως και Γ. Θεοτόκη.

Στο road show, των καλλονών της ασφάλτου θα συμμετέχουν 40 πολυτελείς Ferrari του Club Passione Rossa της Ιταλίας, της οποία μέλη του είναι αποκλειστικά Ιταλοί επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες και συλλέκτες αυτοκινήτων Ferrari. Ο πρόεδρος του club, δρ Fabio Barone, είναι κάτοχος δύο παγκοσμίων ρεκόρ ταχύτητας Guinness World Records.

Πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη του club!

Gepostet von Λέσχη Αυτοκινήτου Κέρκυρας am Montag, 17. Juni 2019

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα λάβουν χώρα διαγωνισμοί με δώρα ταξίδια, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ιδιαίτερα σπορ αυτοκίνητα, αλλά και κάποιοι τυχεροί να απολαύσουν μια αξέχαστη βόλτα.

Στη φετινή διοργάνωση, στην Κέρκυρα, τους ιδιοκτήτες των Ferrari ακολουθούν περισσότερα από 200 άτομα, συνοδοί και φίλοι του κλασικού αυτοκινήτου, ενώ το νησί έχει πλημμυρίσει από Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Είναι η δεύτερη φορά που η καρδιά της Κέρκυρας, «χτυπά» στους ρυθμούς των Ferrari, που επισκέπτονται την Κέρκυρα, καθώς πέρυσι τον Ιούνιο, είχε διεξαχθεί στο νησί, για πρώτη φορά, ο διαγωνισμός «Best Ferrari», όπου περισσότερες από 30 κόκκινες και μαύρες Ferrari βρέθηκαν σταθμευμένες στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Σπιανάδα, μπροστά στο Λιστόν, και διαγωνίστηκαν για τον τίτλο της καλύτερης Ferrari, διεκδικώντας την ψήφο του παρευρισκόμενου κοινού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις