Πέμπτη, 23 Μαΐ
29oC Αθήνα

Πάρος: Γυρίσματα σειράς της Amazon και προσκλήσεις σε εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ για την προβολή του νησιού

Πάρος: Γυρίσματα σειράς της Amazon και προσκλήσεις σε εκπροσώπους διεθνών ΜΜΕ για την προβολή του νησιού

Η Πάρος ετοιμάζεται για το καλοκαίρι και τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως αισιόδοξα. Οι κρατήσεις αυξάνονται διαρκώς όλο και περισσότερο…

Σε εκστρατεία προβολής του νησιού έχει επιδοθεί ο Δήμος Πάρου, μέσω επαφών με επαγγελματίες του Τουρισμού από σημαντικές αγορές του εξωτερικού που πραγματοποιήθηκαν με τις διαδικτυακές συναντήσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού Θοδωρή Μπιζά και μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Παράλληλα, με αφορμή τη μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας στο νησί, έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως η Deutsche Welle καθώς και άλλων από τη Γαλλία και το Βέλγιο, με στόχο την ανάδειξη του νησιού και μέσω της σημαντικής αυτής αθλητικής διοργάνωσης με παγκόσμια εμβέλεια.

Τέλος, σημαντική ώθηση στην προβολή της Πάρου θα δώσει και η νέα βρετανική σειρά της AMAZON, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Μάϊο και τον Ιούνιο σε διάφορα σημεία του νησιού.

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου έτυχε ευρείας υποδοχής από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ενώ αναμένονται στο αμέσως επόμενο διάστημα δημοσιεύματα και στο εξωτερικό με επίκεντρο την Πάρο, αφού τα περισσότερα από τα έξι επεισόδια της συγκεκριμένης σειράς θα γυριστούν στο νησί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις