Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πάρος: Η εικόνα στο οικόπεδο έκρυβε μια ιστορία γεμάτη ένοχα μυστικά – Γυναίκα δηλητήριο πίσω από όλα [pics]

Πάρος: Η εικόνα στο οικόπεδο έκρυβε μια ιστορία γεμάτη ένοχα μυστικά – Γυναίκα δηλητήριο πίσω από όλα [pics]

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το σημείο και ήξεραν συνεχώς τι συμβαίνει. Οι συλλήψεις ήταν θέμα χρόνου…

Συνελήφθησαν προχθές (14 Ιουνίου 2019) στην Πάρο, δύο άνδρες ηλικίας 52 και 50 ετών αλλά και μια 37χρονη, όλοι Έλληνες, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοκατοχής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, εντοπίστηκε πρόσφατα καλλιέργεια φυτών κάνναβης σε οικόπεδο του 52χρονου και άμεσα η περιοχή τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Προχθές το πρωί, ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη προσαγωγή του 52χρονου, αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση εντόπισαν επ’ αυτοφώρω τον 50χρονο τη στιγμή που επιχειρούσε να εκριζώσει τα δενδρύλλια, προκειμένου να τα αποκρύψει.

Επίσης, από την εξέλιξη της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 50χρονος ενεργούσε ύστερα από ενημέρωση – καθοδήγηση της 37χρονης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 52χρονου και στον περιβάλλοντα αυτής χώρο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους -365,7- γραμμαρίων, 9 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, πιστόλι με γεμιστήρα και 32 φυσίγγια πυροβόλου όπλου. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις