Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάρος: Ξεσπάει η μεγάλη κόρη του πατριού της Νεκταρίας – «Ο πατέρας μου δεν είναι βιαστής, σας σιχάθηκα»

Πάρος: Ξεσπάει η μεγάλη κόρη του πατριού της Νεκταρίας – «Ο πατέρας μου δεν είναι βιαστής, σας σιχάθηκα»

Η Πάρος παραμένει ανάστατη από τις καταγγελίες 20χρονης για τον πατριό της. Για πρώτη φορά μιλάει η μεγάλη κόρη του 60χρονου…

Η 20χρονη Νεκταρία που έφυγε από την Πάρο και εντοπίστηκε στην Αθήνα, κατήγγειλε ότι ο πατριός της, την κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2016, δηλαδή από τότε που ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του και υποστηρίζει ότι έχει φύγει από το σπίτι της στην Πάρο άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για τον ίδιο λόγο.

Η πρώτη κόρη του πατριού της Νεκταρίας, λύνει τη σιωπή της, με ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στο διαδίκτυο: «τη μια μέρα μιλάει για βιασμό και την άλλη για απόπειρα βιασμού. Ξεκαθαρίζω πως είμαι 33 ετών και ποτέ ο πατέρας μου, δεν με έχει αγγίξει σεξουαλικά. Είναι όλα ψέματα σε μια ιστορία που με έχει κουράσει.»

«Ο πατέρας μου μπορεί να φωνάζει, μπορεί να τσακώνεται αλλά βιαστής δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα γίνει σήμερα στα 60 του χρόνια» λέει η 33χρονη και συνεχίζει: «έχω σιχαθεί τους ανθρώπους του νησιού που το έπαιζαν φίλοι του, τον υποστήριζαν και τώρα τον βρίζουν και τον κατηγορούν χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο. Απλά επειδή κάτι άκουσαν.»

Η 33χρονη τονίζει πως ο πατέρας της υπήρξε σωστός ακόμα και μετά το διαζύγιο με τη μητέρα της. Τότε που γνώρισε τη μητέρα της Νεκταρίας ενώ εκείνη ήταν ακόμα μωρό: «την είχε σαν κόρη του και την αγαπούσε σαν βιολογικός πατέρας. Πλήρωνε τα πάντα και ήταν υπόδειγμα. Η Νεκταρία όμως είναι ένα άτομο με νοητική στέρηση που ξεκίνησε να δημιουργεί προβλήματα. Ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες στο ίντερνετ, έκανε σχέσεις με μεγαλύτερους και παρά τις προσπάθειες δεν επανήλθε.» Δείτε τι λέει η 33χρονη στο βίντεο του syrospress.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις