Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάρος: Λαοθάλασσα εκδρομέων στο λιμάνι – Ασφυκτικά γεμάτα τα πλοία με προορισμό τον Πειραιά [pics, vid]

Πάρος: Λαοθάλασσα εκδρομέων στο λιμάνι – Ασφυκτικά γεμάτα τα πλοία με προορισμό τον Πειραιά [pics, vid]

Η Πάρος γέμισε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι ταξιδιώτες επέστρεψαν με τα πλοία της γραμμής στην πρωτεύουσα…

Καρφίτσα δεν έπεφτε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Μαίου στο λιμάνι της Πάρου λίγο πριν την αναχώρηση των εκδρομέων του τριημέρου για το λιμάνι του Πειραιά. Τεράστια κίνηση από κόσμο, αυτοκίνητα και δίκυκλα που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο τελευταίο πλοίο της γραμμής, δημιούργησαν στο λιμάνι μια σφύζουσα εικόνα ζωντάνιας που θύμιζε σίγουρα καλοκαίρι, αν όχι Δεκαπενταύγουστο!

Πραγματική “λαοθάλασσα” οι τελευταίοι αναχωρήσαντες εκδρομείς που επέλεξαν την Πάρο για την ολιγοήμερη απόδρασή τους κατά το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, απολαμβάνοντας την ανάπαυλα ενός Σαββατοκύριακου και μιας ημέρας αργίας, ώστε να κάνουν ίσως τα πρώτα μπάνια τους και τις βόλτες τους στο νησί, μακριά από το κλεινόν άστυ.

Πάρος: Η επιστροφή των εκδρομέων

Οι περισσότεροι, φαίνεται να εκμεταλλεύτηκαν και το τελευταίο λεπτό των σύντομων διακοπών τους στην Πάρο, εγκαταλείποντας έτσι το νησί μαζικά με το απογευματινό πλοίο, την πιο όμορφη ώρα της ημέρας, λίγο πριν το σούρουπο διατηρώντας στο νου τους τις μαγευτικότερες εικόνες του τοπίου και της θάλασσας της Πάρου καθώς το πλοίο ξεμάκραινε από το λιμάνι της…

Πηγή: parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις