Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάρος: Θύελλα για τις νέες σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους σε γερμανικό ριάλιτι

Πάρος: Θύελλα για τις νέες σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους σε γερμανικό ριάλιτι

To ριάλιτι συνεχίζεται και η Πάρος παραμένει διχασμένη. Οι εικόνες προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάρο όπου γίνονται τα γυρίσματα ενός γερμανικού ριάλιτι, με ακατάλληλο περιεχόμενο. Στόχος του ριάλιτι είναι η επιλογή ερωτικού συντρόφου μέσα από την κοινή συμβίωση σε πολυτελή βίλα, αλλά και μέσα από πάρτι, δοκιμασίες και παιχνίδια, που βοηθούν τους διαγωνιζόμενους να γνωριστούν καλύτερα, να έρθουν πιο κοντά και να εκδηλωθεί η ερωτική τους χημεία.

«Έχει πάρει όλες τις αδειοδοτήσεις το ριάλιτι. Πέρυσι το ίδιο ριάλιτι έφερε εκτός σεζόν 4.000 διανυκτερεύσεις στην Πάρο. Εμείς σαν επιτροπή τουρισμού, θέλουμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις να γίνονται στην Πάρο. Έχουνε ήδη κλείσει άλλα τρία ριάλιτι να γίνουνε στη Πάρο», λέει ο Μικές Λεοντής, Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής Πάρου.

Είκοσι νέοι και νέες μπαίνουν εργένηδες στη βίλα της Πάρου, με την παραγωγή να τους ταιριάζει μυστικά σε ζευγάρια. Νικητής, το ζευγάρι που θα ερωτευτεί αληθινά, αν και στην πορεία της συμβίωσης δε λείπουν οι ζήλιες και οι απιστίες μεταξύ των διαγωνιζομένων. Είναι χαρακτηριστικά τα πλάνα όπου κυριαρχούν τα πάρτι και τα φλερτ μεταξύ των παικτών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του δήμου Πάρου, ο σάλος που έχει προκληθεί οφείλεται σε προσωπικά συμφέροντα με ιδιοτελή κίνητρα από την ιδιοκτήτρια γειτονικής βίλας που κατέθεσε την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Όπως λέει στο MEGA ο Κωνσταντίνος Φιφλής, δικηγόρος Δήμου Πάρου, «δεν υπάρχει αναστάτωση στην περιοχή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Το γερμανικό reality γυρίζεται αυτήν την στιγμή στην Πάρο, ενώ άλλες 2 γερμανικές παραγωγικές και μια ρώσικη αναμένεται να γυριστούν στο νησί τους επόμενους μήνες. Δείτε το σχετικό βίντεο του Live News…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις