Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρος: Βραδιά Χριστουγεννιάτικης μαγείας στην Αλυκή! video

Πάρος: Βραδιά Χριστουγεννιάτικης μαγείας στην Αλυκή! video

Τις πιο λαμπερές γιορτές του χρόνου, υποδέχτηκε η Πάρος στολισμένη και η ίδια σαν υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο στολίδι!

Η Πάρος καλωσορίζει τις γιορτές! Πάρα πολύς ο κόσμος, περισσότερος από κάθε άλλη χρονιά, μεγάλοι αλλά και πολλά μικρά παιδιά, κατέκλυσαν την περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Αλυκή ζώντας μια ονειρεμένη βραδιά μαγείας και Χριστουγεννιάτικης θαλπωρής.

Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν υπέροχο και θερμό καθώς το ζέσταιναν οι γιορτινές μελωδίες χορωδιακών συνόλων, ενώ την ίδια στιγμή, ένα καταπληκτικό σκηνικό από στολισμένα σπιτάκια, χιονάνθρωπους, ταράνδους και χιονόμπαλες, μετέδιδε το “άρωμα” των Χριστουγέννων συνεπαίρνοντας μικρούς και μεγάλους!

Αποκορύφωμα της γιορτής, η φωταγώγηση του Δέντρου και της παραδοσιακής Βάρκας της Αλυκής που έλαμψαν μέσα στο σκοτάδι σκορπώντας χαρά και θαυμασμό! Έκπληξη για τους λιλιπούτειους φίλους της εκδήλωσης, ήταν ο γενειοφόρος Αι – Βασίλης που καλωσόρισε τα παιδιά μοιράζοντάς τους δώρα.

Η Αλυκή ως φιλόξενη “οικοδέσποινα” πρόσφερε πλούσια κεράσματα στον κόσμο, γλυκίσματα, σοκολάτα αλλά και παριανή σούμα, θερμαίνοντας ακόμη περισσότερο τις καρδιές στην προσμονή των Άγιων Ημερών.

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική απ΄όλες τις απόψεις και η μοναδική ατμόσφαιρά της θα μείνει σίγουρα αλησμόνητη στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους που χάρη σ΄αυτήν ένιωσαν για λίγο παιδιά!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Αγκαιριάς και το Κατηχητικό Σχολείο Αγκαιριάς, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ

πηγή: parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις