Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάσχα 2016: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων την Κρήτη

Πάσχα 2016: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων την Κρήτη

Σε ισχύ τίθεται από τη Μεγάλη Δευτέρα το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στα Χανιά, ενώ και αύριο Κυριακή 24 Απριλίου όσοι επιχειρηματίες το επιθυμούν μπορούν να έχουν τα καταστήματά τους ανοικτά με βάση τον νόμο για το άνοιγμα καταστημάτων ορισμένες Κυριακές του χρόνου.

Η προοπτική αυτή ωστόσο βρίσκει αντίθετο τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων που σε πρόσφατη ανακοίνωσή του προτρέπει τους εμπόρους της πόλης, τόσο αύριο Κυριακή όσο και την Κυριακή 8 Μαΐου που επίσης έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν τα καταστήματά τους «να αποδείξουν για άλλη μία φορά στην πράξη, την αποφασιστικότητά τους για την περιφρούρηση της κυριακάτικης αργίας».

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Χανίων με τη στήριξη και του Εργατικού Κέντρου Χανίων ανακοίνωσε την διοργάνωση για αύριο Κυριακή απεργιακών κινητοποιήσεων.

Όσον αφορά το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο εορταστικό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων στην πόλη, από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και την Μεγάλη Τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από 9 – 2 μετά το μεσημέρι και 6 -9 το βράδυ, την Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, την Μεγάλη Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

Το αντίστοιχο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της δημοτικής αγοράς διαμορφώνεται από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε