Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Πάτμος: Επιθέσεις σε γάτες με οξύ καταγγέλλουν φιλόζωοι, προσοχή σκληρές εικόνες

Πάτμος: Επιθέσεις σε γάτες με οξύ καταγγέλλουν φιλόζωοι, προσοχή σκληρές εικόνες

Ανάστατη η Πάτμος από τις καταγγελίες φιλόζωων που πλαισιώνονται από σκληρές εικόνες. Άγνωστοι πραγματοποιούν επιθέσεις σε γάτες με οξύ και προκαλούν στα ζώα εγκαύματα…

Η Πάτμος περιμένει να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις σε γάτες με οξύ. Τα ζώα που στοχοποιήθηκαν μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρείο, με φιλόζωους του νησιού να επισυνάπτουν στη σχετική τους ανάρτηση στο facebook, μια σειρά από σκληρές εικόνες. Τα γατάκια έπαθαν εγκαύματα και ο κτηνίατρος ανέφερε πως αυτά δεν προκλήθηκαν από ατύχημα αλλά εσκεμμένα. Από κάποιον ή κάποιους που ήθελαν να βλάψουν τα ζώα.

«Πριν λίγο καιρό μας είχαν ενημερώσει για μια γατί με εγκαύματα στο Μελόι. Πήγαμε την πήραμε και με την καθοδήγηση του κτηνιάτρου της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες και η κοπέλα που μας ειδοποίησε ανέλαβε την υπόλοιπη θεραπεία της μέχρι την αποκατάσταση» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο facebook η φιλοζωνική «Αnimal Lovers Patmos».

«Ο γιατρός είπε ότι αυτό δεν ήταν ατύχημα και η ύπαρξη και άλλων γατιών με παρόμοια τραύματα το επιβεβαιώνει. Σήμερα μας ειδοποίησαν για πολύ νεαρή γάτα με ίδια τραύματα. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο εμφανίζονται εκεί και άλλες γάτες με εγκαύματα και τα μισά έχουν εξαφανιστεί. Κατά τα άλλα σαν φταίνε οι στειρώσεις, το συμπέρασμα δικό σας» καταλήγει η ανάρτηση.

Ήδη έχει ενημερωθεί η τοπική αστυνομία και αναμένεται να γίνει έρευνα, σε μια προσπάθεια να χυθεί άπλετο φως στα γεγονότα που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία στην Πάτμο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις