Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτμος: Βιασμός 70χρονης γιαγιάς από 27χρονο – Στη φυλακή ο κατηγορούμενος

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η Πάτμος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία και τη σύλληψη ενός 27χρονου. Ο βιασμός της 70χρονης σημειώθηκε μέσα στο σπίτι της. Η γιαγιά περιέγραψε τη φρίκη που έζησε…

Ανάστατη η Πάτμος από την καταγγελία που έκανε 70χρονη γιαγιά. Ο βιασμός που υπέστη σημειώθηκε όπως ανέφερε μέσα στο σπίτι που έμενε. Ο δράστης όπως είπε φορούσε ένα μαντήλι για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του, ωστόσο εκείνη κατάφερε να συγκρατήσει ορισμένα και να σκιαγραφήσει το προφίλ του, στους αστυνομικούς. Μετά τη σύλληψη η γιαγιά τον αναγνώρισε. Οι Αρχές περιμένουν τώρα τις αναλύσεις από τα εγκληματολογικά που αναμένεται να δέσουν την υπόθεση.  

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου του 2023 μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέως στην Κω, ένας 27χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για βιασμό 70χρονης στην Πάτμο. Ο 27χρονος συνελήφθη την 9η Ιουνίου 2023 το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Ειδικότερα, λίγο πριν τις 02:00 του περασμένου Σαββάτου 10 Ιουνίου, ο 27χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντίλι μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στην κατοικία της 70χρονης και με την απειλή μαχαιριού την βίασε.

Η 70χρονη γιαγιά περιέγραψε τον δράστη και οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά του διαπιστώνοντας μάλιστα ότι διέμενε σε παλαιό ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι του θύματος. Προσήχθη και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την 70χρονη.

Ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι βίασε την 70χρονη και ότι ήταν εκείνος που μπήκε στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν βιολογικό υλικό και αποτυπώματα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις