Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: 39χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

Πάτρα: 39χρονη κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

Σοκάρει την Πάτρα η καταγγελία ομαδικού βιασμού τον οποίο κατήγγειλε μια 39χρονη γυναίκα. Στο στόχαστρο των ερευνών είναι ένας 32χρονος και ένας 47χρονος, με τους οποίους είχε βγει και φέρονται να τη νάρκωσαν.

Ο βιασμός, όπως κατήγγειλε η 39χρονη από την Πάτρα, έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή (17.07.2022). Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην αστυνομία, αφού πρώτα εξετάστηκε από τους γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ο οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές, οι δυο άνδρες την οδήγησαν στο σπίτι του ενός.

Η γυναίκα είχε βγει μαζί τους για διασκέδαση. Σε κάποιο σημείο της βραδιάς, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα. Εκεί, όπως καταγγέλλει, της έδωσαν εν αγνοία της κάποια ναρκωτική ουσία και στη συνέχεια τη βίασαν.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και ύστερα από τις έρευνες, η αστυνομία συνέλαβε τους δυο άνδρες, οι οποίοι, σύμφωνα με το tempo24.news, αρνούνται ότι βίασαν την 39χρονη. Ισχυρίζονται ότι υπήρξε ερωτική επαφή αλλά με τη συναίνεση της 39χρονης. Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών  εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί η 39χρονη προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο tempo24.news πως «η υπόθεση ερευνάται μεθοδικά και με την δέουσα προσοχή».

Πηγή: tempo24.news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις