Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάτρα: Άγρια ληστεία επιχειρηματία – Τον φίμωσαν και τον έδεσαν με αλυσίδες

Πάτρα: Άγρια ληστεία επιχειρηματία – Τον φίμωσαν και τον έδεσαν με αλυσίδες

Ο επιχειρηματίας ειδοποίησε τους αστυνομικούς για τη ληστεία, όταν οι δράστες είχαν απομακρυνθεί. Εφιάλτης στην Πάτρα μετά από πισώπλατη επίθεση…

Η ληστεία σημειώθηκε όταν ο άτυχος επιχειρηματίας στην Πάτρα, αποφάσισε να φύγει από το καφενείο που διατηρεί για να πάει στο σπίτι. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία, τρεις κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν και έφτασαν στο σημείο να τον δέσουν με αλυσίδες. Έφυγαν όταν πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο του καταστήματος, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αντιμέτωπος με τρεις κουκουλοφόρους που τον έδεσαν με αλυσίδες και τον φίμωσαν ήρθε τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιουλίου, ιδιοκτήτης καφενείου στον Αγιο Δημήτριο Τριταίας στην Πάτρα.

Ηταν 01:00 τη νύχτα, όταν ο άνδρας έκλεινε το μαγαζί του και εκείνη την στιγμή δέχθηκε την επίθεση. Οι τρεις κουκουλοφόροι τον ακινητοποίησαν τον έδεσαν με αλυσίδες, τον φίμωσαν, πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, όσα χρήματα βρήκαν στο κατάστημα και δύο κούτες τσιγάρα.

Σύμφωνα με το flamis.gr, δεν έκλεψαν το αυτοκίνητό του, όμως πήραν τα κλειδιά και το κινητό του τηλέφωνο για να μην μπορέσει να ειδοποιήσει άμεσα για βοήθεια, ώστε να έχουν τον χρόνο να απομακρυνθούν.

Αρκετή ώρα αργότερα ο άνδρας ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. άνδρες της οποίας κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των κουκολουφόρων δραστών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις