Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάτρα: «Αίσχος αυτά που λένε και γράφουν για τα 3 παιδιά» – Ξεσπάει ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης

Πάτρα: «Αίσχος αυτά που λένε και γράφουν για τα 3 παιδιά» – Ξεσπάει ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης

Ένας καταιγισμός από δημοσιεύματα, πληροφορίες και μαρτυρίες για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Την ώρα που οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα, οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών τηρούν σιγή ιχθύος και αφήνουν το περιβάλλον τους, να μιλήσει για ορισμένα από εκείνα που τους ενοχλούν. Πολλές συζητήσεις συνεχίζει να προκαλεί το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, που άφηνε αιχμές για τριπλή παιδοκτονία. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, το διέψευσε και ζήτησε από όλους να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή.

Η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα πήγε και χθες στο μνήμα της Ιριδας, για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατό της. Του κοριτσιού που «έφυγε» από «αγενεσία φλεβοκόμβου», σύμφωνα με την Ιατροδικαστική Εκθεση, όμως ο θάνατός της ερευνάται ακόμη από την Ατυπη Επιτροπή Ιατροδικαστών.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων λέει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως υπάρχει πιθανότητα οι δύο πρώτες ιατροδικαστικές να αλλάξουν, από τη στιγμή όμως που υπάρξουν ευρήματα από την σε εξέλιξη διερεύνηση. Σε δήλωση του ο ιατροδικαστής αρνήθηκε να δώσει «ποσοστό» για το κατά πόσο θεωρεί τους θανάτους των παιδιών έγκλημα. Ομως είπε με «νόημα»: «Αν οι θάνατοι ήταν φυσιολογικοί θα λέγαμε ‘’αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια’’. Τώρα διερευνάται και η εγκληματική ενέργεια. Αρα όλα είναι πιθανά»!

Στο μεταξύ, από το περιβάλλον της οικογένειας διαψεύστηκε χθες η πληροφορία ότι η μητέρα των τριών κοριτσιών τηλεφωνούσε συνεχώς – ακόμη και νυχτερινές ώρες- σε μάρτυρα η οποία είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή. «Αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα», σχολίασαν άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με δημοσίευμα.

«Αίσχος αυτά που λέγονται και γράφονται» δήλωσε ο γνωστός ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης για όσα γράφτηκαν σε εφημερίδα, αναφορικά με «εύρημα πνευμονικού οιδήματος» στα κορίτσια της οικογένειας. Ο κύριος Μπουζιάνης μίλησε στο pelop.gr: «Αίσχος αυτά που γράφονται. Δεν είπα ότι υπάρχει τέτοιο εύρημα ούτε υπάρχει τέτοιο πόρισμα».

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις