Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Άνοιξαν την πόρτα του ασανσέρ και είδαν αυτές τις εικόνες – Μάνα και κόρη έμειναν άφωνες [pics]

Πάτρα: Άνοιξαν την πόρτα του ασανσέρ και είδαν αυτές τις εικόνες – Μάνα και κόρη έμειναν άφωνες [pics]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μάνα και κόρη κάλεσαν το ασανσέρ και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα η πόρτα άνοιξε. Οι εικόνες αποτυπώνουν τα όσα είδαν στη συνέχεια…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν άνοιξε η πόρτα ασανσέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια». Κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης, μάνα και κόρη που βρέθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα την περασμένη Κυριακή (21-01-2018), προκειμένου να επισκεφθούν ασθενή.

Βέβαια η εικόνα έξω από το ασανσέρ (χαρτιά και ιατρικές μάσκες), ίσως  αποτελούσε «προάγγελο» για το τι θα αντίκριζαν. Όταν λοιπόν ο ανελκυστήρας έφτασε στο ισόγειο και η πόρτα άνοιξε, τότε έγινε και η «αποκάλυψη». Στο πάτωμα, ήταν πεταγμένες και ποδοπατημένες, χρησιμοποιημένες  χειρουργικές μάσκες και ανάμεσα τους βαμβάκι που έφερε «αδιευκρίνιστο» κόκκινο χρώμα!

Η έκπληξή τους, όπως ήταν φυσικό μεγάλη και ακολούθησε η ρητορική ερώτηση για ποιο λόγο υγειονομικό υλικό – αγνώστου προελεύσεως – βρισκόταν εκτεθειμένο σε δημόσιο χώρο του Νοσοκομείου και μάλιστα σε σημείο που χρησιμοποιείται, όχι μόνο από επισκέπτες, συνοδούς ασθενών, αλλά και από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος.

Μετά από περίπου δυο ώρες, αποχώρησαν από το Νοσοκομείο. Κάλεσαν και πάλι ανελκυστήρα και έτυχε να μπουν, στο ίδιο ασανσέρ που πριν λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν «ανέβει» σε κλινική του τρίτου ορόφου του Πανεπιστημιακού Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Με λύπη διαπίστωσαν, πως το υγειονομικό υλικό παρέμενε εκεί…

Οι εικόνες μέσα στο ασανσέρ

Πηγή: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις