Τοπικά Νέα

Πάτρα: Αντιεξουσιαστές τρύπησαν με αξίνες το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο που αποφασίστηκε από το Υπουργείο και τον Δήμο, με τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ. να μπει "λουκέτο" στο χώρο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου στο κέντρο της Πάτρας, τελικά οι αντιεξουσιαστές τα κατάφεραν.

Σύμφωνα με το PatrasTImes, το μεσημέρι, οι διαδηλωτές εκμεταλλευόμενοι την έντονη παρουσία συντρόφων τους που διαμαρτύρονται έξω από το χώρο, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό,
με αξίνες και άλλα αντικείμενα κατάφεραν να ανοίξουν τρύπα, διαμέτρου τουλάχιστον ενός μέτρου στο κτίριο, του οποίου οι είσοδοι είχαν χτιστεί.

Στη συνέχεια, άνοιξαν κανονικά την πόρτα του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου και πλέον… μπαινοβγαίνουν από αυτή στον χώρο, οι αντιεξουσιαστές.

Πηγή: PatrasTimes

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα