Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Απαντά η μητέρα μαθητή που βρέθηκε με κορονοϊό – “Δεν είμαι κατά της μάσκας, η κατάληψη δε γίνεται γι αυτό”

Πάτρα: Απαντά η μητέρα μαθητή που βρέθηκε με κορονοϊό – “Δεν είμαι κατά της μάσκας, η κατάληψη δε γίνεται γι αυτό”

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την μητέρα μαθητή σχολείου στην Πάτρα που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Όπως διευκρινίστηκε οι μαθητές που κάνουν κατάληψη στο 2ο Λύκειο Πάτρας δεν είναι κατά της χρήσης μάσκας, αλλά κατά της χρήσης μάσκας ως μοναδικού μέτρου πρόληψης. Ζητούν δηλαδή και μάσκα να φορούν αλλά και οι τάξεις να μην έχουν πάνω από 15 μαθητές και να υπάρχουν οι κατάλληλες αίθουσες.

Και η ίδια η μητέρα λοιπόν δηλώνει πως δεν είναι αρνήτρια της μάσκας, όπως λανθασμένα γράφτηκε αρχικά, αλλά ίσα ίσα δεν την αποχωρίζεται!

Όπως είπε μιλώντας στο OPEN, πήγε πριν πάει να κάνει το τεστ κορονοϊού να αφήσει χρήματα στο παιδί της στα κάγκελα του σχολείου.

Στην συνέχεια έκανε το τεστ το οποίο βγήκε θετικό. 

Δείτε τα όσα αναφέρει και με τα οποία αποκαθιστά την αλήθεια

“Δεν κάνουν καμία ενέργεια οι καθηγητές”

Τώρα οι μαθητές μαζί με τα αιτήματά τους καταγγέλλουν πως, οι καθηγητές δεν έκαναν καμία ενέργεια αφού έμαθαν πως η μητέρα που πήγε από το σχολείο έχει κορονοϊό.

“Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ”  λέει στο thebest,gr μαθητής του σχολείου, ο οποίος ζητά οι καθηγητές να μείνουν σπίτι τους μέχρι να κάνουν τεστ και να βγουν αρνητικά.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί στο χώρο του σχολείου υπήρξε ένταση. Ο διευθυντής ζήτησε από τους καταληψίες να ανοίξουν τις πόρτες και να μπουν τα παιδιά μέσα.

Οι μαθητές ζητούν αίτημα την απολύμανση του χώρου ενώ φορούν μάσκες. 

Σε καραντίνα μαθητές

Σύμφωνα πληροφορίες όταν πήρε το παιδί της από το σχολείο μετέφερε   με το αυτοκίνητό της και συμμαθητές του παιδιού για να τα πάει στα σπίτια τους. Τα παιδιά συνέχισαν τις επαφές και τις δραστηριότητές τους, μερικά από τα οποία είχαν και αθλητικές δραστηριότητες.

Από χθες οι μαθητές βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ κατά πληροφορίες, μερικοί έχουν κάνει το τεστ για τον κορονοϊό. 

πληροφορίες: thebest.gr, tempo24.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις