Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάτρα: Από την Πτολεμαϊδα η 23χρονη φοιτήτρια που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε

Πάτρα: Από την Πτολεμαϊδα η 23χρονη φοιτήτρια που έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο και σκοτώθηκε

Η άτυχη φοιτήτρια με καταγωγή από την Πτολεμαϊδα σπούδαζε στην Πάτρα, όπου έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή. Η πτώση της στοίχισε τη ζωή ακαριαία…

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της άτυχης κοπέλας. Η 23χρονη φοιτήτρια βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο του σπιτιού που έμενε, σε πολυκατοικία κοντά στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος. Με την τραγική είδηση να έχει βυθίσει στο πένθος και τον τόπο καταγωγής της, την Πτολεμαϊδα. Εκεί όπου οι δικοί της άνθρωποι παραμένουν συντετριμμένοι από το αναπάντεχο κακό. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, για να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για δυστύχημα, εγκληματική ενέργεια ακόμα και αυτοκτονία. Για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την είδηση του τραγικού θανάτου 23χρονης φοιτήτριας από την Πτολεμαΐδα, που σπούδαζε στην Πάτρα, και η οποία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 4 Νοεμβρίου, βρέθηκε στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την 23χρονη αντίκρισαν γείτονες της στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, χωρίς τις αισθήσεις της.

Ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, όπως και κινητή μονάδα με γιατρό και διασώστες προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η άτυχη φοιτήτρια άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί η Αστυνομία.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις