Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Η χρονική απόσταση από τη ΜΕΘ ως την Παιδιατρική

Πάτρα: Αποκαλύψεις για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Η χρονική απόσταση από τη ΜΕΘ ως την Παιδιατρική

To χρονικό διάστημα που χρειάστηκε η 33χρονη μητέρα από την Πάτρα, για να ειδοποιήσει τους γιατρούς του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα αποκάλυψε η εκπομπή Tlive.

Από το δωμάτιο στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η 9χρονη μέχρι τα γραφεία των γιατρών, μπορεί να υπάρχει διαφορά ενός ορόφου, ωστόσο η εσωτερική σκάλα «βοηθάει» μνα μειωθεί κατά πολύ χρονικό διάστημα.

Η εκπομπή του Alpha χρονομέτρησε ακριβώς τα δευτερόλεπτα που χρειάζεται κανείς με γοργό βηματισμό να πάει από το ένα σημείο στο άλλο. Είναι 35 δευτερόλεπτα η απόσταση από το δωμάτιο του παιδιού στο γραφείο των γιατρών.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα είχε υποστηρίξει στο Φως στο Τούνελ ότι «η πρώτη μου αντίδραση ήταν το κουδούνι, να χτυπήσω το κουδούνι, άνοιξα την πόρτα όμως ταυτόχρονα και χτύπησα το κουδούνι, γιατί ήταν δίπλα στην πόρτα, και είδα ότι έρχονταν οι γιατροί αμέσως», με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι η μητέρα τους επισκέφθηκε στο γραφείο τους.

Παράλληλα η 33χρονη μητέρα σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Star επισήμανε ότι η Τζωρτζίνα ζούσε όταν οι γιατροί έφτασαν από τη ΜΕΘ στο δωμάτιο. Αντιθέτως, οι γιατροί υποστηρίζουν ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις