Παρασκευή, 1 Μαρ.
11oC Αθήνα

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας η πτώση της 16χρονης μαθήτριας στο κενό

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας η πτώση της 16χρονης μαθήτριας στο κενό

Η πτώση της 16χρονης στο κενό δεν ήταν ατύχημα όπως είχαν εκτιμήσει πολλοί στην Πάτρα, αλλά απόπειρα αυτοκτονίας. Αποκαλύψεις για το δράμα της μικρής και της οικογένειάς της…

Ένα δράμα στην Πάτρα που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Μια πτώση στο κενό που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Ένα βασανισμένο παιδί που παλεύει με τα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, με την ίδια και τους γονείς της, να ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά. Η μικρή φέρεται να είχε προαναγγείλει την αυτοκτονία της, σε γιατρό και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, την πρότελευταία μέρα του 2022. Ευτυχώς σώθηκε με τους γιατρούς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε να αντιμετωπίζουν με επιτυχία, την κατάστασή της.

Να δώσει τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε η 16χρονη που την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι α’ ορόφου, στο σπίτι που διέμενε με την οικογένειά της, στην Πάτρα.

Οι καταθέσεις συγγενικών της προσώπων και η συλλογή στοιχείων από την Αστυνομία, οδήγησαν στο συμπέρασμα πως η πτώση δεν οφείλεται σε ατύχημα, αλλά πως επρόκειτο για απόπειρα αυτοχειρίας.

Πηγές ανέφεραν στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» πως η ανήλικη, αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, έχοντας νοσηλευθεί κατά το παρελθόν στην παιδοψυχιατρική κλινική του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς οικείοι της, είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει σε ψυχίατρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου του 2022, στη συνοικία Λαδόπουλου στην Πάτρα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε κατάγματα και δεν συνέτρεχε λόγος ανησυχίας για την υγεία της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις