Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Αποζημίωση 525.000 ευρώ για τον θάνατο του Δημήτρη Κατσαντώνη – Η μεγάλη ατυχία της ζωής του [pics, vids]

Πάτρα: Αποζημίωση 525.000 ευρώ για τον θάνατο του Δημήτρη Κατσαντώνη – Η μεγάλη ατυχία της ζωής του [pics, vids]
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Ο Δημήτρης Κατσαντώνης σκοτώθηκε στην Πάτρα πρόωρα και αναπάντεχα. Οι γονείς του ζητούσαν από την πρώτη στιγμή δικαίωση και η αποζημίωση μαμούθ που τους επιδικάστηκε, έριξε την αυλαία…

Ο Δημήτρης Κατσαντώνης σκοτώθηκε πριν από δύο χρόνια σε εργατικό δυστύχημα στην Πάτρα και πλέον το δικαστήριο αποφάσισε να δοθεί αποζημίωση στην οικογένειά του, που φτάνει τα 525.00 ευρώ! Ο 25χρονος ράπερ  στις αρχές Μαρτίου του 2016 ,είχε χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών που εκτελούσε σε σκαλωσιά, σε ακίνητο επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά. Τότε ο τοίχος του κτιρίου έπεσε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Δύο χρόνια μετά, ο εργολάβος και η κατασκευάστρια εταιρεία «κάθισαν» στο εδώλιο, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα. Η οικογένειά του, οι γονείς και τα τρία αδέλφια του, ισχυρίστηκαν ότι τα μέτρα προστασίας που είχαν ληφθεί από την κατασκευαστική εταιρεία ήταν ελλιπή. Δικαιώθηκαν και πλέον θα λάβουν την αποζημίωση των 525.000 ευρώ.

Ο 25χρονος Δημήτρης Κατσαντώνης, γνωστός στην νεολαία με το ψευδώνυμο SPM, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από την ενασχόλησή του με τη μουσική που αγαπούσε. Έγραφε τραγούδια και μουσική ραπ, ενώ οι φίλοι και στενοί του συγγενείς τον χαρακτήριζαν σαν έναν νέο με καλλιτεχνικές ευαισθησίες και κοινωνικές ανησυχίες, τις οποίες διοχέτευε στα τραγούδια του. Ο θάνατός του, πριν δύο χρόνια, είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της πόλης.

Δημήτρης Κατσαντώνης: Ο ράπερ που “έφυγε” πρόωρα και αναπάντεχα

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, η σελίδα του 25χρονου στο facebook γέμισε από σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών του. Με φράσεις όπως «Καλό ταξίδι λεβέντη μου», «Καλό ταξίδι αλάνι μου», «Καλό παράδεισο φιλαράκο» δεκάδες φίλοι αποχαιρετούσαν τον 25χρονο Δημήτρη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία που του στέρησε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα τη ζωή…

Πηγή: patrastimes.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις