Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Ασθενής άναψε τσιγάρο και πήρε φωτιά ολόκληρο το δωμάτιο στο νοσοκομείο, δείτε εικόνες

Πάτρα: Ασθενής άναψε τσιγάρο και πήρε φωτιά ολόκληρο το δωμάτιο στο νοσοκομείο, δείτε εικόνες

Ένα τσιγάρο που άναψε ασθενής στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, προκάλεσε φωτιά. Ο ίδιος υπέστη εγκαύματα με την κινητοποίηση των πυροσβεστών να είναι ταχύτατη…

Ο ασθενής προσπάθησε να κάνει στα κρυφά ένα τσιγάρο μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα. Το τσιγάρο όμως του έπεσε αρχικά στο κρεβάτι με τον ίδιο να μην μπορεί να σβήσει τη φωτιά. Πριν μπουν στο δωμάτιο νοσηλευτές οι φλόγες επεκτάθηκαν στις κουρτίνες και ο άτυχος άντρας υπέστη εγκαύματα. Οι Πυροσβέστες που κλήθηκαν και έφτασαν ταχύτατα κατάφεραν να αποτρέψουν τα χειρότερα, με τις εικόνες να κάνουν από το πρωί το γύρο του διαδικτύου.

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ύστερα από ειδοποίηση πως έβγαιναν καπνοί από δωμάτιο στην Α’ Ορθοπεδική Κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 άτομο που νοσηλευόταν στο δωμάτιο, πιθανόν άναψε τσιγάρο με αποτέλεσμα να πιάσουν φωτιά τα σεντόνια και η κουρτίνα του δωματίου.

Από το δωμάτιο άρχισαν να βγαίνουν καπνοί ενώ και ο ίδιος φαίνεται να κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα παρευρισκόμενοι στον ίδιο χώρο να κινηθούν άμεσα και με χρήση πυροσβεστήρα και να τη σβήσουν. Δείτε παρακάτω στις εικόνες του thebest.gr, ότι απέμεινε μετά τη φωτιά στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ο νοσηλευόμενος έχει υποστεί εγκαύματα από τη φωτιά. Ύστερα από την παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η κατάσταση τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Επί τόπου έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις