Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτή είναι η τεράστια γόβα που διχάζει – Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Πάτρα: Αυτή είναι η τεράστια γόβα που διχάζει – Δείτε τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μια τεράστια γόβα πήρε θέση έξω απο το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πάτρα και έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης…

Η γόβα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στην Πάτρα όσο και στα social media όπου παρουσιάζονται οι επίμαχες φωτογραφίες. Από τη μια μέρα στην άλλη, τοποθετήθηκε έξω από το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων και έγινε ταχύτατα κεντρικό θέμα συζήτησης. Με τους υπεύθυνους να μην έχουν εξηγήσει το λόγο που τοποθετήθηκε σε ένα τόσο κεντρικό σημείο.

Προκαλεί απορία το χρυσό γοβάκι έξω απο το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων της Πάτρας. Το γοβάκι που κάποιοι λένε ότι βρίσκεται εκεί για να προπαγανδίσει την παράσταση “Εκκλησιάζουσες” η οποία πρόκειται να παρουσιαστεί στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σε συνεργασία με τον Καρναβαλικο Οργανισμό, είναι κάτι μεταξύ υποδύματος της Μίνι Μάους, της Σταχτοπούτας και μιας Ρωσίδας χορεύτριας σε στύλο. 

Προφανώς το βράδυ θα ηλεκτροδοτείται καθώς το γοβάκι, που είναι και ψηλοτάκουνο, είναι γεμάτο γλόμπους. Για την ιστορία, μέσα από τις «Εκκλησιάζουσες» ο Αριστοφάνης  εκφράζει την πικρία του για την δύσκολη κατάσταση της Αθήνας, μετά το τέλος του Πελοποννησιακού πολέμου.

Κατόπιν τούτων το χρυσό αυτό γοβάκι που ελέγχεται αισθητικά, δεν είναι γνωστό πώς ακριβώς δένει με την παράσταση, ποια δουλειά έχει έξω από την πόρτα του θεάτρου και -κυρίως- τι θέλει να μας πει. Δείτε τις εικόνες του thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις