Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτή είναι η λογίστρια που σκηνοθέτησε τη ληστεία των 80.000 ευρώ – Η κίνηση ματ στον ανακριτή [pics]

Πάτρα: Αυτή είναι η λογίστρια που σκηνοθέτησε τη ληστεία των 80.000 ευρώ – Η κίνηση ματ στον ανακριτή [pics]

Η νεαρή λογίστρια από την Πάτρα έριξε το κρυμμένο της άσο στον ανακριτή. Οι αποκαλύψεις για τη σκηνοθετημένη ληστεία κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων…

Η λογίστρια έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην Πάτρα και όχι μόνο μετά τη σκηνοθετημένη ληστεία της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή ενώπιον του Ανακριτή παραδέχθηκε τις πράξεις της και ζήτησε συγννώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε, ωστόσο η σημαντική κίνηση που ελήφθη ως ελαφρυντικό για τη θέση στην οποία βρίσκεται, φέρεται πως είναι η επιστροφή περίπου 40.000 ευρώ από τα συνολικά 80.000 ευρώ που υπεξαίρεσε σε διάστημα δυο ετών – από το 2015 – από τα ταμείο του σχολικού συγκροτήματος.

Μετά από αυτή την εξέλιξη με απόφαση ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους – απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα – και την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ. Για τις κατηγορίες που την βαρύνουν έχοντας κακουργηματικό χαρακτήρα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

«Ληστεία» η υπεξαίρεση στην Πάτρα

Η γυναίκα αρχικά είχε ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα ληστείας, για να καλύψει την έλλειψη των χρημάτων. Η Ασφάλεια Πατρών ωστόσο εξιχνίασε την υπόθεση.

Ο συνήγορός της Θανάσης Αμπατζής είπε στο thebest.gr ότι η κατηγορούμενη και η οικογένεια είναι συντετριμμένοι και ευελπιστεί η αντιμετώπισή της από τη δικαιοσύνη να είναι επιεικής.

Η αποκάλυψη της αλήθειας

Το βασικό επιχείρημα που εξέθεσε στους Αστυνομκούς ως αιτιολογία για την αρπαγή του υπέρογκου χρηματικού ποσού σε διάστημα δυο ετών, ήταν αυτό που οδήγησε και στην αποκάλυψη του “σκοτεινού” ρόλου της.

Ειδικότερα η 36χρονη ισχυρίστηκε πως αφαιρούσε σταδιακά χρήματα από το 2015 και τα έδινε σε συγγενικό της πρόσωπο για την καλυψη των αναγκών του, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το συγκεκριμένο άτομο κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση και σύμφωνα με πληροφορίες αποκάλυψε πως δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την νεαρή Λογίστρια και ουδέποτε είχε προσωπική χρηματική ανάγκη για θέμα υγείας.

Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη, η 36χρονη “λύγισε” και παραδέχθηκε πως υπεξαίρεσε τις 80.000 ευρώ από το 2015 μέχρι και σήμερα, για “ιδιωτική” κατανάλωση, χωρίς ωστόσο να δώσει εξηγήσεις για το που δαπανήθηκαν.

Πηγή: tempo24.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις