Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτή τη φορά το κόλπο των μαϊμού εφοριακών δεν έπιασε – Οι τρεις λέξεις που άκουσαν!

Πάτρα: Αυτή τη φορά το κόλπο των μαϊμού εφοριακών δεν έπιασε – Οι τρεις λέξεις που άκουσαν!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η γυναίκα περπατούσε στην Πάτρα όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της. Τα όσα ακολούθησαν έγιναν θέμα συζήτησης…

Περπατούσε στην Αγία Σοφία στην Πάτρα, όταν την προσέγγισε Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άνδρες. Της συστήθηκαν ως εφοριακοί και επιχείρησαν να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ, με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου του γιου της.

Πρόκειται για 70χρονη η οποία είπε στους επίδοξους δράστες πως “δεν έχω χρήματα” και σώθηκε από τα χειρότερα. Συγκεριμένα οι δυο άνδρες, η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστη, εμφανίστηκαν στη γυναίκα και και προσπάθησαν να της αποσπάσουν 900 ευρώ, με το επιχείρημα πως μπορούν να επισπεύσουν την καταβολή του χρηματικού ποσού των 9.000 ευρώ, που δικαιούται ο γιος της από επιστροφή φόρου.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία οι δράστες, επιχείρησαν να την επιβιβάσουν στο όχημα τους, όμως τα αντανακλαστικά που επέδειξε το παρ’ ολιγον θύμα λέγοντας πως δεν έχει ούτε σεντ, αποδείχθηκαν σωτήρια. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πηγή: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις