Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στην τρύπα μετά από 3 μήνες παραπόνων – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στην τρύπα μετά από 3 μήνες παραπόνων – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Η τρύπα είχε ανοίξει πριν από τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά οι υπεύθυνοι στην Πάτρα αδιαφόρησαν. Αποτέλεσμα οι εικόνες που βλέπετε…

Ίσως τώρα φτιαχτεί το πρόβλημα στον δρόμο. Ίσως τώρα σπεύσουν τα συνεργεία και κλείσουν τη μεγάλη τρύπα που είχε ανοίξει τον περασμένο Οκτώβριο. Άλλλωστε πολλές φορές στην Πάτρα και όχι μόνο, πρέπει πρώτα να γίνει το ατύχημα για να τρέξουν οι διαδικασίες. Αυτή τη φορά οδηγός αυτοκινήτου δεν πρόσεξε την παγίδα και το ΙΧ, σταμάτησε όπως μαρτυρούν οι παρακάτω φωτογραφίες.

Ένα αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε μια τρύπα που έχει ανοίξει στις οδούς Πολυκάστης και Διγενή Ακρίτα στα Μποζαΐτικα στην Πάτρα, σήμερα το πρωί στις 08.30. Όπως καταγγέλθηκε στο pelop.gr, η συγκεκριμένη τρύπα που έχει ανοίξει στο οδόστρωμα έχει γίνει γνωστή στις υπηρεσίες του Δήμου εδώ και περίπου τρεις μήνες.

Η αρχική αντίδραση των υπηρεσιών ήταν να τοποθετήσουν ένα φωτεινό σηματοδότη στο σημείο, ο οποίος αποσύρθηκε μετά από λίγες ημέρες και αντικαταστάθηκε με έναν κώνο. Ο κώνος εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και οι περίοικοι έριχναν χαρτόνια στο σημείο για να γίνεται αντιληπτό από τους περαστικούς. Όμως, έφτασε η μέρα που κάποιο όχημα δεν είδε την τρύπα με αποτέλεσμα να πέσει μέσα.

«Η κατάσταση αυτή επικρατεί εδώ και 3 μήνες περίπου. Ιδού τα αποτελέσματα… Η απόλυτη ξεφτίλα. Αν είχε πέσει ένα μηχανάκι τι θα είχε γίνει; Ο άνθρωπος που έπεσε με το αυτοκίνητο του πως και πότε θα αποζημιωθεί και πως θα μετακινηθεί από δω και στο εξής; Απόλυτη ξεφτίλα!» ανέφερε περίοικος για το περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις