Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Δείτε το κάλεσμα στο facebook για παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου! “Εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι”

Πάτρα: Δείτε το κάλεσμα στο facebook για παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου! “Εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι”

Οι παρελάσεις έχουν απαγορευτεί ωστόσο στην Πάτρα κάποιοι ετοιμάζουν τη δική τους παρέλαση, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου…

«Είμαστε Έλληνες και θα κάνουμε παρέλαση» τονίζουν σε ανάρτηση τους στο Facebook τα μέλη μιας ομάδας που δηλώνουν αποφασισμένα να παραβιάσουν τα όσα έχουν αποφασιστεί για την απαγόρευση των παρελάσεων στην 28η Οκτωβρίου, λόγω του κορονοϊού.

Τα μέλη της ομάδας ξεκαθαρίζουν ότι θα κάνουν μηχανοκίνητη παρέλαση, έχοντας στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, ενώ δηλώνουν Έλληνες πολίτες που έχουν αποφασίσει να τιμήσουν την ημέρα της εθνικής επετείου και να αψηφήσουν τον νόμο στο όνομα της «αιώνιας Ελλάς».

Μάλιστα, δίνουν ραντεβού για ανήμερα της επετείου, στις 11:30 το πρωί έξω από την Veso Mare και τονίζουν ότι μετά το τέλος της μηχανοκίνητης αυτής παρέλασης θα πάνε να καταθέσουν στεφάνι στο άγαλμα της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας του κορονοϊού έχουν ακυρωθεί σε όλη την Ελλάδα οι παρελάσεις και οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το dete.gr, τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας δηλώνουν “ότι δεν παίρνουν χαμπάρι και δεν το διαπραγματεύονται αυτό”. 

«Δεν θα το αφήσουμε και δεν θα το επιτρέψουμε να σταματήσουν τις παρελάσεις! Οι παρελάσεις θα γίνουν κανονικά και αυτή την φορά στα χρονικά θα πραγματοποιηθούν και η συμμέτοχη σε αυτές, θα είναι από Έλληνες πολίτες, αφού απαγορεύεται από στρατιωτικές και μαθητικές» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις