Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πάτρα: «Δέχονται απειλές οι γονείς που έχασαν τα τρία παιδιά τους» – Η ώρα της αλήθειας και οι φόβοι

Αντίστροφη μέτρηση για τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν περισσότερο φως, στην υπόθεση με τα τρία νεκρά αγγελούδια στην Πάτρα

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στην Πάτρα, για την μυστηριώδη υπόθεση με τα τρία νεκρά αδέρφια που έσβησαν μέσα σε τρία χρόνια. Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους και παράλληλα προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις πληροφορίες που φτάνουν στα χέρια τους. Μια σειρά από μαρτυρίες γιατρών, ακόμα και ανθρώπων από το περιβάλλον της οικογένειας, που περιγράφουν τα δραματικά γεγονότα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι γονείς τις τελευταίες μέρες δέχονται απειλές από ορισμένους που όπως φαίνεται τους έχουν στοχοποιήσει. Οι ίδιοι παραμένουν ενωμένοι και περιμένουν να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες τοπίο. Πρόκειται για απειλές από άγνωστα σε εκείνους άτομα, που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες. Απειλές που γεννούν φόβους, με την αστυνομία να έχει μονίμως στραμμένη την προσοχή της, στο σπίτι που μένει η μητέρα και ο πατέρας.

Οι γονείς ζουν το δράμα τους, θρηνώντας για τον χαμό των παιδιών τους, ενώ το βράδυ της Δευτέρας (14.02.2022) εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τοποθετήθηκαν για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες.  Μέσω την πληρεξουσίων δικηγόρων της, η οικογένεια αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που τα τρία παιδιά έχασαν τη ζωή τους και τονίζει πως λόγω του πένθους δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία να απαντά σε κάθε -όπως το χαρακτηρίζει- ανακριβές ή κακόβουλο δημοσίευμα.

«Δυστυχώς η δημόσια έκκληση που απευθύναμε για να σταματήσει η οποιαδήποτε δημοσίευση ή αναπαραγωγή ανακριβειών δεν εισακούστηκε. Η συνειδητή αυτή στάση μας όμως διαπιστώνουμε ότι δίνει την αφορμή να δημιουργηθούν αυθαίρετοι συνειρμοί και γενικά μια περιρρέουσα κατάσταση μυστηρίου σχετικά με το θέμα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση (Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση)

Οι καταθέσεις 15 γιατρών και νοσηλευτών από τέσσερα νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας, οι αναφορές 7 ιατροδικαστών, αλλά και τα πορίσματα δύο ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο 20ημερο, θα διαφωτίσουν τις συνθήκες των τριών θανάτων και θα ρίξουν άπλετο φως, στην υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Αυτό τουλάχιστον ευελπιστούν όλοι όσοι παίρνουν μέρος στη διερεύνηση της υπόθεσης, που φαίνεται να μην έχει ιστορικό προηγούμενο στη χώρα.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις