Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Διαμαρτυρία συμβασιούχων με φέρετρο – Παράταση αγωνίας για όλους [pics, vids]

Πάτρα: Διαμαρτυρία συμβασιούχων με φέρετρο – Παράταση αγωνίας για όλους [pics, vids]

Αναβολή πήραν τελικά οι συμβασιούχοι – παρατασιούχοι του δήμου Πάτρας. Το δικαστήριο θα εκδικάσει εκ νέου τις υποθέσεις, για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα στις 20 Ιουνίου και για τους εργαζόμενους στα δημοτικά κοιμητήρια, στις 27 Ιουνίου.

Ο δήμαρχος Πατρέων, εξερχόμενος της δικαστικής αίθουσας, δήλωσε πως με καλή διαχείριση των οικονομικών είναι εξασφαλισμένη η μισθοδοσία των εργαζομένων, όποτε κι αν αυτοι επιστρέψουν στις δουλειές τους. Επίσης είπε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους και πως κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει το αυτονόητο να εκδικάζεται στις δικαστικές αίθουσες.

Νωρίτερα πορεία στο κέντρο της Πάτρας με αφετηρία το δημαρχειακό μέγαρο και με προπορευόμενο ένα… φέρετρο έκαναν εργαζόμενοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου 8 μηνών στην Καθαριότητα, στον Ηλεκτροφωτισμό και στα Κοιμητήρια.Πρόκειται για τους παρατασιούχους για τους οποίους υπήρχαν δεσμεύσεις ότι θα προσληφθούν με μοριοδότηση στους Δήμους που εργάζονται, με την πρόσφατη προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

Όμως από τους 63 παρατασιούχους που εργάζονται στον Δήμο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία του ΑΣΕ μόνον οι 11 προσλαμβάνονται στο Δήμο Πατρέων και οι υπόλοιποι απολύονται!

Οι εικονες της διαμαρτυρίας στην Πάτρα

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις